aspirinikus 240 Napisano Januar 29, 2009 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari moze li se kod nas nabaviti ovakav set maglenki od Hella-e? (Hella H13090611 Micro DE Series Fog Lights)Hteo bi da ugradim jednu, a mozda i dve na Stroma.Znam da se moze kupiti i set od dve sa pripadajucim kablovima i prekidacem.Svaka informacija bi dobro dosla. http://www.amazon.com/Hella-H13090611-Micro-Fog-Lights/dp/B00042K39C Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 30, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zovni ove http://www.multicompany.co.yu/hella.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 30, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Zovni ove http://www.multicompany.co.yu/hella.php Nemaju na lageru sigurno ali bi mogli poruciti ako im se dovoljno dosadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moreplovak 59 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Split Motocikl: R1200GSA LC Prijavi odgovor kao problematičan Na ebay.de ima ih vec od 60tak eura ako ces odmah kupit. Ako ces na aukciju mozda prodjes malo jeftinije Ja platio 59.90 i poslala rodica busom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Imas ove maglenke u multicompany, sifra je 1nl 008 090 821 (ako budes trazio) i kostaju 57e bez pdv. h3 sijalica je u njoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imas ove maglenke u multicompany, sifra je 1nl 008 090 821 (ako budes trazio) i kostaju 57e bez pdv. h3 sijalica je u njoj Komad ili par? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi istu takvu, samo ksenon pa ako neko nadje, dao bi i sto evra ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan I meni treba za Varadero! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Imas ove maglenke u multicompany, sifra je 1nl 008 090 821 (ako budes trazio) i kostaju 57e bez pdv. h3 sijalica je u njoj Komad ili par? Pravo da ti kazem ne znam, al verovatno komad. Javljam kad saznam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Komad je toliko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Komad je toliko! Boze koji lopovi > A u Germaniji http://www.tradoria.de/p/hella-micro-de-nebelscheinwerfer-set-4065477 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6296 Napisano Februar 13, 2009 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima kod kineza ovako nesto ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima kod kineza ovako nesto ? ;D Ima nesto slicno, i kosta oko 1.000 din, al ti treba po sezoni par komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 380 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1455 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Louis-u da se nadju povoljno maglenke. http://www.louis.de/_30864430df9999847e0d392cf11236e148/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=490&wgr=413&list_total=32&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10033727 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima kod kineza ovako nesto ? ;D prati forum posle 20.02 ako ima videces slike direktno iz kine ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Februar 14, 2009 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2 dane@: i tata bi sine ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi to sad sumnjivo da je tolika razlika u ceni. Evo mail od coveka zaduzenog za helu pa ako vas nesto interesuje, marko.prascevic@multicompany.rs. Da je cena za komad sam dobio od nekog drugog iz multicompany a ovaj je prosledio mail sa cenom ali ne i sa tim da li je za komad ili par. Ocekujem odgovor u ponedeljak da potvdi informaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi istu takvu, samo ksenon pa ako neko nadje, dao bi i sto evra ;D Nasao sam ti ja, ali ces morati da odvojis 4x po sto jevreja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6296 Napisano Februar 14, 2009 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi istu takvu, samo ksenon pa ako neko nadje, dao bi i sto evra ;D Nasao sam ti ja, ali ces morati da odvojis 4x po sto jevreja I plus tebi jos sto, posto si mu ih nasao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Iskopao ih ja, al ubijaju sa cenom http://www.gl-tuning.com/artikal.php?id=1133 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Februar 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12394 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Šejtane, jesi li bio skoro na Bubnjari subotom? Prošvrljaj malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šejtane, jesi li bio skoro na Bubnjari subotom? Prošvrljaj malo Pa valjda si ti zaduzen za taj reon ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Februar 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12394 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Tačno, ali sledeće subote a i nedelje sam baš isprogramiran u minut, nemerem stići... Samo polako, natrčaću na nešto dobro a jeftino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Avgust 23, 2009 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan e što mrzzim kad krenem da čitam o nečemu što me zanima na jednoj strani i žurim da stignem na drugu kako bih video ishod dogadjaja sa prve .... kad ono prc jel nabavio na kraju neko ove maglenke ? i ja sam u potrazi za istim a nebi da pucam velike pare..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 23, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se poteri al necu da iskrcam one silne novce turateku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...