Pocetnik86 0 Napisano Mart 17, 2024 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje svim clanovima foruma.Naime skoro sam kupio gore pomenuti motor u krs stanju,i sada ga ja kao sredjujem za sebe i primetim da mu je napukao jedan karb(ima ih 2)Skinem ja to sve lepo,raskacim odnesem kod majstora i on mi tu pukotinu lepo zavari sa nemam pojma cime lepo sredi,ja spojim sve delove karba(operem ih)i kad sam krenuo da vracam na motor ja skontam da sem sajli nemam pojma koje crevo gde ide.Pa bih molio nekoga ako moze da mi pojasni koja creva se gde stavljaju(msm da ih ima tri ili cetri)Svaka pomoc mi je dobro dosla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10625 Napisano Mart 17, 2024 Hronični Motociklopata, 7371 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sledeći put telefon u ruke i slikaj sve pre rastavljanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8381 Napisano Mart 17, 2024 Solo Rider, 3207 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Disko Nindža je napisao: Sledeći put telefon u ruke i slikaj sve pre rastavljanja. Uze mi reč iz usta .....slikam i ono što sam radio sto put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pocetnik86 0 Napisano Mart 18, 2024 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesam ja slikao,sve fino tako sam i sastavio skoro sve na motoru osim karba,ali mi je juce mob ispao iz dzepa i pukao je ekran,zato i trazim pomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8381 Napisano Mart 18, 2024 Solo Rider, 3207 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan To se nije znalo. Skini servis Manuel za taj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pocetnik86 0 Napisano Mart 18, 2024 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pocetnik86 0 Napisano April 28, 2024 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo opet mene...Sredio sam motor jedno vreme je zaista lepo isao,ali evo opet problema.Naime izgleda da mi u karb ne dolazi uopste gorivo.Tj dodje gorivo do karba,ali posle par minuta voznje se samo ugasi,pogledam u filter goriva a on prezan i uopste ne ulazi gorivo u njega.E sad mene interesuje dali gorivo u taj karb ulazi slobodnim padom ili postoji neki vakum koji ga uvlaci.Karb je KEIHIN.....Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...