Jump to content

Moto Zajednica

Jadranska magistrala- prvi duzi put na motoru saveti

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 66 postova
  • Motocikl: V-Strom 1000 XT

U Karlobagu se 30.05. otvara prva službena plaža za bikere u Hrvatskoj!

Najbolje iz Like /  17. Svibanj 2025.

TZOK/Nikola MraovićFoto: TZOK/Nikola Mraović

Zahvaljujući svom položaju uz Jadransku magistralu, Karlobag je sve prepoznatljivija destinacija moto turizma. Smješten između mora i planine Velebit, upravo ova dionica smatra se jednom od najljepših na cijeloj moto rivijeri, omiljenom među motociklistima iz Hrvatske i inozemstva. Spoj prirodne ljepote, zavojitih cesta i pogleda na more čini Karlobag nezaobilaznom točkom na karti moto putovanja.

Upravo zato će Karlobag u petak, 30. svibnja 2025. biti domaćin službenog otvorenja moto sezone i prve službene moto plaže u  Hrvatskoj - one u uvali Tatinja. Događaj započinje u 17 sati i predstavlja početak ljetnih okupljanja motorista i posjetitelja na jednom od najatraktivnijih dijelova hrvatske obale. Večer će obilježiti nastup GS Big Banda u 20:30 sati. Publiku očekuje glazbeni program uz vrhunsku izvedbu, koja jamči odličnu atmosferu.

Osim glazbe i druženja, posjetiteljima će biti dostupna bogata ugostiteljska ponuda, prilagođena svim uzrastima i ukusima.

Organizatori  - Općina Karlobag, TZO Karlobag i Moto klub Crazy Wolfs  -pozivaju sve ljubitelje motora, putovanja i dobre glazbe da se pridruže u Karlobagu i na pravi način obilježe početak moto ljeta.

Ulaz na događaj je slobodan.

Evo kolegama pa neka se i ovo zna, ako je tko u prolazu, neka svrati... 

• Sviđa mi se 14
  • Hvala 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Mr., 590 postova
  • Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black,

@PafPostovanje Kolega. Mozes li poslati google map.plaze i savjet za kvalitetan smjestaj sa parkingom za motor. Pokusavam sklopiti kombinaciju da dodjem sa ljepsom polovinom na event.

• Podržavam 1

• Cool tip, 3109 postova
  • Motocikl: Xjr 1300 black lady

Duska i ja planiramo u septembru, posetimo nase drugare u Zadru, Rijeci pa u  Izoli, pa Ljubljana, pa odatle 2-3 dana Dolomiti...:moto1:

Promenio član sashac
  • Sviđa mi se 1

On 21. 5. 2025. at 11:18, Pirotehnicar je napisao:

@PafPostovanje Kolega. Mozes li poslati google map.plaze i savjet za kvalitetan smjestaj sa parkingom za motor. Pokusavam sklopiti kombinaciju da dodjem sa ljepsom polovinom na event.

Ne treba ti ništa, samo trebaš doći, motor ti niko nece dirati, smještaj ćeš naći u Karlobagu...ima ga koliko oces...pogledaj malo Airbnb,oli Booking...

Tatinja Beach, Karlobag https://g.co/kgs/gFmBs7e

Jedino, bilo bi dobro da počneš tražiti kakav apartmanic ubrzo, jer mislim da će biti navale...,ako slučajno zaglaviš javi se u Maremy-Zadar...,mene imaš na google,i broj i adresu...uživajte...i pomalo...

• Sviđa mi se 3
  • Hvala 1

On 21. 5. 2025. at 11:58, sashac je napisao:

Duska i ja planiramo u septembru, posetimo nase drugare u Zadru, Rijeci pa u  Izoli, pa Ljubljana, pa odatle 2-3 dana Dolomiti...:moto1:

Jaaaaaaaaaaaavi  seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ... ali ima i koji dan možete ostati...pomalo...

Za kolege Bajkere,motocikliste,bicikliste,mopediste,romobiliste,moze i automobiliste,ali moraju naglasiti da su sa Bajker-Foruma......cijena po dogovoru...

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 1
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 372 postova
Pre 7 sati, Paf je napisao:

Jaaaaaaaaaaaavi  seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ... ali ima i koji dan možete ostati...pomalo...

Za kolege Bajkere,motocikliste,bicikliste,mopediste,romobiliste,moze i automobiliste,ali moraju naglasiti da su sa Bajker-Foruma......cijena po dogovoru...

Daj kontakt, za Juli ?

Pre 16 sati, mickeyZ je napisao:

Daj kontakt, za Juli ?

Ne znam smijem li unositi broj mob.ovdje,jer piše da se ne smije reklamirati bez odobrenja admina...ja sam im pisao, te nisam dobio odgovor evo mjesec dana...ali, pogledaj na Google., upiši samo maremy-zadar...i sve ima...

Pre 16 sati, mickeyZ je napisao:

Sve ima samo nema mesta za trazene datume :takoje:

Brajo,imam ja rezerve Studio-apartman,samo ti javi datume...

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 180 postova
  • Motocikl: Dl 650/22

IMG-9905.jpg
Na autoputu u blizini Zadra, kolega “Paf” staje, prokomentarisasmo motor i ljubazno ponudi smestaj ako ga nemam.

Tada sam nastavio dalje a ove godine se javljam da popijemo makar po kafu.

Ako Vas put dovede do Vrnjačke banje, javljaj te se.

• Sviđa mi se 2

Pre 1 sat, DuleTs je napisao:

IMG-9905.jpg
Na autoputu u blizini Zadra, kolega “Paf” staje, prokomentarisasmo motor i ljubazno ponudi smestaj ako ga nemam.

Tada sam nastavio dalje a ove godine se javljam da popijemo makar po kafu.

Ako Vas put dovede do Vrnjačke banje, javljaj te se.

Aloo Dule...drugi vikend idem djirada do Subotice...nije mi bas usput...ne znam kud će me put navest kad u 7.mj.idem malo u  i oko Bugarske...L.P.iz vruceg Zadra...,a,e...ja ti pijem samo KavuŠlag...👍

• Sviđa mi se 1

On 20. 5. 2025. at 23:27, Paf je napisao:

U Karlobagu se 30.05. otvara prva službena plaža za bikere u Hrvatskoj!

Najbolje iz Like /  17. Svibanj 2025.

TZOK/Nikola MraovićFoto: TZOK/Nikola Mraović

Zahvaljujući svom položaju uz Jadransku magistralu, Karlobag je sve prepoznatljivija destinacija moto turizma. Smješten između mora i planine Velebit, upravo ova dionica smatra se jednom od najljepših na cijeloj moto rivijeri, omiljenom među motociklistima iz Hrvatske i inozemstva. Spoj prirodne ljepote, zavojitih cesta i pogleda na more čini Karlobag nezaobilaznom točkom na karti moto putovanja.

Upravo zato će Karlobag u petak, 30. svibnja 2025. biti domaćin službenog otvorenja moto sezone i prve službene moto plaže u  Hrvatskoj - one u uvali Tatinja. Događaj započinje u 17 sati i predstavlja početak ljetnih okupljanja motorista i posjetitelja na jednom od najatraktivnijih dijelova hrvatske obale. Večer će obilježiti nastup GS Big Banda u 20:30 sati. Publiku očekuje glazbeni program uz vrhunsku izvedbu, koja jamči odličnu atmosferu.

Osim glazbe i druženja, posjetiteljima će biti dostupna bogata ugostiteljska ponuda, prilagođena svim uzrastima i ukusima.

Organizatori  - Općina Karlobag, TZO Karlobag i Moto klub Crazy Wolfs  -pozivaju sve ljubitelje motora, putovanja i dobre glazbe da se pridruže u Karlobagu i na pravi način obilježe početak moto ljeta.

Ulaz na događaj je slobodan.

Evo kolegama pa neka se i ovo zna, ako je tko u prolazu, neka svrati... 

Usput evo isti dan je i moto-skup u Sv.Jurju,...samo da se zna...ako se tko zatekne 16.00 se kreće za KRASNO...,tamo čeka gulas,fazol,pice...

Senj.jpeg

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja