gixxer 386 Napisano Mart 16, 2024 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam narucio sebi Qvad Lock ovaj je visak : Aluminijumski nosac telefona prilagodljive sirine , crvst i pouzdan lepog dizajna -Za motocikle, biciklove i Qvad vozila -Montaza na korman -Moguce je slanje o Vasem trosku, ili licno preuzimanje Nosac telefona za motocikl,bicikl,Qvad - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM -Aluminijumski nosac telefona prilagodljive sirine , crvst i pouzdan lepog dizajna -Za motocikle, biciklove i Qvad vozila-Montaza na korman -Moguce je slanje o Vasem trosku, ili... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Mart 16, 2024 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Dobar držač i ja koristim isti već duže vreme ali iskreno mislim da si malo preterao sa cenom (to je samo moje mišljenje možda i grešim) 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Mart 16, 2024 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan To je cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...