feelgod 227 Napisano Mart 11 (promenjeno) Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kao novu Alpha Industries Raincoat jaknu u L veličini, kupljenu pre dve godine u Urbanshopu u Beogradu i nošenu možda 30ak puta. Jakna je potpuno vodo i vetro ne propustna i jedini razlog prodaje je sto sam kupio drugu Alpha Industries jaknu sa vise džepova sto mi je na ovoj jakni jedini nedostatak. Dimenzije (ja sam 180cm i oko 88kg i super je): Širina ispod pazuh 58cm Širina u ramenima 51cm Dužina rukava 68cm Dužina od okovratnika sa prednje strane 91cm a sa zadnje strane 102cm Zamena moguća za Alpha Industries duks, džemper, majicu, pantalone u mojoj velicini (L ili XL). Za sve sto vas zanima slobodno me možete kontaktirati na pp ili broj telefona 062/21-40-60. Slanje moguće ili lično preuzimanje po dogovoru u BG. CENA 8500din za pocetak. Promenio Mart 11 član feelgod Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...