m900 227 Napisano Februar 24, 2009 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan nista mu ne skodi ni 10-50 ne brini.to ti je bitno od vremenskim uslovima u kojima sed nalazi motor.nase podnevlje je tako da mu odgovara i 10-50 bez problema.bitno je da je sinteticko,tj full sintetik,a mala razlika u gustini nije problem ne brini,cak sta vise Preporuka proizvođača za Rotax aprilijne v2 agregate je 15w-50 , a iskusni serviseri u Hrvatskoj to i potvrđuju jer sa 10w-50 kod ekstremnije vožnje zna biti problema . Samo ti uzmi 15W-50 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan nista mu ne skodi ni 10-50 ne brini.to ti je bitno od vremenskim uslovima u kojima sed nalazi motor.nase podnevlje je tako da mu odgovara i 10-50 bez problema.bitno je da je sinteticko,tj full sintetik,a mala razlika u gustini nije problem ne brini,cak sta vise Preporuka proizvođača za Rotax aprilijne v2 agregate je 15w-50 , a iskusni serviseri u Hrvatskoj to i potvrđuju jer sa 10w-50 kod ekstremnije vožnje zna biti problema . Samo ti uzmi 15W-50 . tako sam i planirao...i ja sam procitao u user manual da pise 15-50 verovatno bi napisali i druge opcije da je preprucljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...