zekacb600 10 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: r1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam treba dobar i kvalitetan nosac za navigaciju imate da ga kupite ovde : http://gps-centar.com/dodatna-oprema-hr-nosaci-c-7_16.html?page=1&sort=20a Inace nosaci su HR-ovi i ekstra kvaliteta. Nosac sa 4 kuke fabricki odgovara mnogim uredjajim ( MIO , BECKER, dosta kineza ) . Ovde mozete kupiti i zenski adapter sa dvostranom 3M trakom koji mozete zalepiti na bilo koji uredjaj ( na zadnju stranu ) kao i irginalne nosace za dosta PDA uredjaja i onda ceo uredjaj zakaciti na nosac . Inace uz njih se dobijaju i gume koje se mogu omotati oko volana tako da se mogu montirati na bilo koji precnik istog Uporedite cene sa cenama u POLO : http://www.polo-motorrad.de/Suche.448.0.html?tx_indexedsearch%5Bpointer%5D=0&tx_indexedsearch%5Bresults%5D=12&dmc_mb3_search_pi1%5Bsearchstring%5D=lenkerhalterung&searchType=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Februar 10, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se odlucio ipak da napravim malo cvrsci nosac ,mislim da vecina ovih plasticnih nisu sigurni za neki off road. Evo slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, nosac koji je nosioc ove teme (ha, kako glamurozno to zvuci ), je DEFINITIVNO predvidjen za GSM / PDA / MP3 i ostale, prevashodno handheld uredjaje sa VERTIKALNOM orijentacijom ekrana i interfejsa, uopste. Znaci, postavljati GPS uredjaje, koji su narodski receno "siri nego duzi" zaista nije predvidjeno ovim nosacem, a u najmanju ruku je i nebezbedno. Zato sto duzina GPS nije dovoljna da donja ivica uredjaja bude fiksno stegnuta i donjim, nepomicni granicnikom, pa ostaje, takoreci u vazduhu. Da se razumemo, uvek sam za dobru i korisnu improvizaciju (jos ako ta improvizacija stedi pare, super!), ali, ovo ovde, nije dobro. Narocito kad se stavlja GPS koji vredi 200 - 300 - 400e... Firma Daxcell je uvoznik opreme za mobilne telefone (ljudi su (nacelu sa vlasnikom Dacom) vrlo korektni ) , ja sa njima saradjujem vec nekoliko godina, te smatram da mogu ovo da kazem: taj drzac je u kini ~1e! Toliko i vredi! Kada bi ste im rekli da u njemu planirate drzati siri nego duzi GPS uredjaj od 300e,... pa iskren odgovor bi bio: bolje nemojte! Za te stvari postoje SW-motech, touratech, i sl. P.S. Ovim postom ne zelim da uvredim nikoga i niciji izbor, samo da upozorim na pravu namenu (vrednost) opisanog nosaca. Evo detaljne slike "ocrnjenog" nosaca: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan kao sto rekosmo mnogo puta, koliko para toliko muzike..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan kao sto rekosmo mnogo puta, koliko para toliko muzike..... sta vredi, ljudi se nadaju se da poslovica ponekad da zakaze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Ovim postom ne zelim da uvredim nikoga i niciji izbor, samo da upozorim na pravu namenu (vrednost) opisanog nosaca. Evo detaljne slike "ocrnjenog" nosaca: Ja sam ovu temu postavio, poveden pričom da ni jedan uređaj, osim Garmina nema nosač za postavljanje na upravljač motora (što je u reklami za Garmin jedan od osnovnih argumenata za kupovinu istog), te mi je drago, da ima još nosača koji mogu da se montiraju na uređaje, koji nisu Garmin, a mogu da se nađu kod nas. I naravno da se ne vređam , koliko para, toliko i muzike te smatram da mogu ovo da kazem: taj drzac je u kini ~1e! Toliko i vredi! I u ovo ne sumnjam, samo, nije mi jasno odakle ti cena od 3€ ??? ??? ??? Evo detaljne slike "ocrnjenog" nosaca: Evo i onoga, što sam ja pazario, + 200din, za City express (skinuo sa sajta pre 2 minuta) ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan I u ovo ne sumnjam, samo, nije mi jasno odakle ti cena od 3€ ??? ??? ??? Evo detaljne slike "ocrnjenog" nosaca: Evo i onoga, što sam ja pazario, + 200din, za City express (skinuo sa sajta pre 2 minuta) ??? , coolair, procitaj ponovo moj prvi post, sve ce ti biti jasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Mart 24, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam napravio nesto slicno vec pomenutom nosacu iz Louisa koji kosta 50eur i odgovara torbici takodje iz Louisa. Slike sa motora su slikane mobilnim pa su losijeg kvaliteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Mart 24, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Dodao bi da iako se na jednoj slici cini da zaklanja instument tablu to nije tako vec je tako ispalo zbog ugla fotografisanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Avgust 14, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Koje brzine može da podnese ovaj nosač na naked motorima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Avgust 14, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Koje brzine može da podnese ovaj nosač na naked motorima? Kad kazes "ovaj" mislis na koji od predhodno predstavljenih? Konkretno ovaj sto sam ja pravio mozes da vozis kojim oces brzinama i po kakvom god terenu oces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Avgust 14, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se ... mislim na onaj prvi postavljeni iz DAXCELLa. Zaboravio sam quote da uradim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Avgust 14, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se ... mislim na onaj prvi postavljeni iz DAXCELLa. Zaboravio sam quote da uradim. Meni je taj nosac spao sa motora prvi dan - bez GPS-a na njemu Kasnije sam grunfovao da ga pricvrstim bolje, a na kraju se iznervirao i bacio ga. Vratio sam moj stari nosac pravljen od metalnog flaha, koji je tako jak da mogu motor da podignem drzeci samo za njega! Gvozdjurija rulez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Avgust 14, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Znači za brzine od 140 do 160 na autoputu to nije to pogotovo na naked motoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeky 5 Napisano Septembar 13, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: Malmö,Svedska Motocikl: Kawasaki LTD 750, Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim PDA Asus sa I-go platformom ili Nokiu Navigator 6110 sa Garminom. (btw, po meni je I-go mnogo bolji nego Garmin) Drzac za njega je isti kao sto je Coolair pokazao na prvoj slici. Sa podesavanjem sirine i nekim gumenim sundjerima sa strane. To sam nakacio na dvozglobni, zidni,nosac za kucne zvucnike visokotonce. Rupe tog nosaca se identicno poklapaju sa rupama poklopce rezervoara za ulje prednje kocnice. Stavio sam duze srafove i tu ga montirao. Testirao sam ga do 180km/h, drzi. Prilikom off road voznje nije drzao i ispao mi je PDA, srecom bez posledica. Tada sam u Merkatoru kupio obostrano samolepivu cicak traku "fix-o-moll". Jedan kraj zalepio na PDA, drugi unutar drzaca. Drzi odlicno, lako se skida, izgleda odlicno. Jedino se malo teze postavlja ali ionako ga ne koristim cesto. Evo slika: Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 13, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo odrađeno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 20, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ja to imam na Heldovoj tank torbi.Ima deo na njoj koji se podize i koji trpi kishu tj uredjaj je unutra a prednji deo dzepa je providan.Torba se zove Martelo (Held). Jer ono kacenje na kormanu mi blokira pogled na instrument tablu u jednom delu.NIje opasno ni to ali kada stavim tank torbu za duzi put onda i ne vidi PDA GPS i sl..OVako sam nasao resenje i ne razmisljam dal ce neko da mi skida postolje kada odem.Skinem celu torbu koja je ujedno i ranac,stavim je na ledja i pichim...Dao sam samo primer ovog resenja,cisto da neko razmisli.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je Touratech nosac keva,probao sam i sa originalnim Garminovim nosacem za Nuvi 255 koji je ustavari za kola,pa to trese, vibrira,ne zna se kada ce da otpadne,ispadne...Nosio sam sa misllju i da iskopiram-napravim Touratechov nosac za Nuvi 550,ma ne bih ga napravio ni za milion godina ;D Na kraju sam kupio napravu i to je to-cvrsto,bezbedno,oklopljeno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre ovoga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 1, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Koloko kosta ovaj nosac, predpostavljam oko 80e? Jos kad bih znao gde da ga smestim na Afrikin upravljac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koloko kosta ovaj nosac, predpostavljam oko 80e? Jos kad bih znao gde da ga smestim na Afrikin upravljac... Da,kosta oko 90 eur,malko i jeftinije bez bravice,stize za 7 dana preko naseg clana Eh,ja ga na Africi nikako ne bih stavljao na guvernal vec negde iznad instrumenata,znaci moras da pravis nosac za nosac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Jul 31, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan narucio sam ovaj nosac iz dexcella i prezadovoljan sam. presao sam par stotina km, jedan kraci offroad i ne mrda.. posto je sipka volana bila previse tanka, nosac nije mogao da je obuhvati, pa sam pomocu creva i sajbni resio problem. cini mi se da je ovaj nacin montaze odlican, jer guma upija dosta vibracija. i prilicno cvrsto drzi. na slici se ne vidi, ali izmedju nosaca i mobilnog postoji parce samolepljive cicak trake kao dodatna sigurnost.. crevo bi moglo da se skrati za 1cm, i sajbne da se pomere po 5mm ka unutra, blize nosacu - tako bi bilo jos stabilnije. --------- p.s. nasao sam isti ovakav nosac ali za 750din, pa da znate da se ne ispalite dok dexcella.. http://www.svezamob.rs/univerzalni-drzac-za-motocikle-i-bicikle-model-1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ML 1 Napisano Avgust 5, 2011 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo ih dve torbice odnosno GPS nosaci iz Kappa programa. Obe torbice kostaju po 3.000,00 din... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keki_leskovac 0 Napisano April 22, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Piaggio Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je najpametnija stvar sto se tice skutera (u tom cenovnom rangu): http://www.moto-mania.rs/catalog/interphone/oprema-za-motore/drazaci-za-mobilne-i-gps/drzac-navigacije-45--interphone.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-b 59 Napisano April 26, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: BG Motocikl: Ducati Crveniiiiii Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je Touratech nosac keva,probao sam i sa originalnim Garminovim nosacem za Nuvi 255 koji je ustavari za kola,pa to trese, vibrira,ne zna se kada ce da otpadne,ispadne...Nosio sam sa misllju i da iskopiram-napravim Touratechov nosac za Nuvi 550,ma ne bih ga napravio ni za milion godina ;D Na kraju sam kupio napravu i to je to-cvrsto,bezbedno,oklopljeno Priloženi thumbnails Stvarno je najbolji i dalje vazi koliko para toliko muzike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...