gojko 211 Napisano Januar 29, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Tenere XT600Z model 3AJ, godiste 1991 Vlasnik, registrovana, kofer givi, nosaci bocnih kofera, Uradjen veliki servis (motul, filteri, svecice, plocice i novi akomulator i DID lanac i lanc.) Cena 1800e 0641791342 gojko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 211 Napisano Januar 30, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno... ako kupite motor u sledecih pola sata, dobicete na poklon KOMPLET SOGUN NOZEVA ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A sta ces sa nozevima ako ne prodasa motor? ;D To SHOGUN me asocira na HARAKIRI... No hard feelings... ;D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 211 Napisano Januar 30, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan A sta ces sa nozevima ako ne prodasa motor? ;D To SHOGUN me asocira na HARAKIRI... No hard feelings... ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 211 Napisano Februar 13, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan moj prijatelj je imao ovakav motor i mogu da kazem da je odlican i da je za sve uslove...srecno sa prodajom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan moj prijatelj je imao ovakav motor i mogu da kazem da je odlican i da je za sve uslove...srecno sa prodajom... Mda, cika elvis. motorce je provereno dobro, lagano,mekano i niko se nikad nije zalio da mu ne valja.Prava stvar, sta cekate? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STRUJA (Rob lepih žena) 0 Napisano Februar 15, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Motor je extra.Može li za njega 1500 eura,đžak brašna,kaiš slanine i kilo eksera perdaša. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1110 Napisano Februar 16, 2009 Ol' dirty bastard, 658 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan moj prijatelj je imao ovakav motor i mogu da kazem da je odlican i da je za sve uslove...srecno sa prodajom... Dozene nemoj ti tu meni odlican ovo ono.... nego kupuj dok ima ti bas trazis ovako nesto...a ja posto sam iz kulinarske oblasti cu preuzmem nozeve Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 211 Napisano Februar 24, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Motor je extra.Može li za njega 1500 eura,đžak brašna,kaiš slanine i kilo eksera perdaša. Jok more ... - pa za tebe je samo KLM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imam istu samo u beloj boji.Traktor kao isvaki.Jedina mana sto neume da stane.Srecna prodaja,a nozeve cuvaj! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 211 Napisano Novembar 15, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan motor je ponovo na prodaju. na satu 64000 km, givi kofer, nosac bocnih kofera, centralni stender, nove gume i plocice, registrovan do maja 2013, vlasnik. cena 1100e fiksno ili zamena uz moju doplatu za Varadero 1000. Novi broj telefona 0641791342 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
michelangelo 113 Napisano Novembar 15, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan ja bi te nozeve, bez motora ako su aktuelni...? jel moze zamena za super secko, memoril jastuk ili jonizator ozonizator? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 211 Napisano Novembar 21, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno.. u zameni moze i Suzuki v-strom 650 uz doplatu naravno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Novembar 25, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan a yamaha fazer 600 2003 god? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 211 Napisano Novembar 26, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan a yamaha fazer 600 2003 god? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Novembar 26, 2012 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan a što tako gadljivo odbijaš? pa nije toliko loš motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 211 Napisano Novembar 27, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan a što tako gadljivo odbijaš? pa nije toliko loš motor samo enduro dolazi u obzir Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...