lencuga 14060 Napisano Mart 6 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Broj 43 ali veci kalup tako da idu dalje. Nosene veoma kratko. Cena 80 eura sa uracunatom postarinom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 725 Napisano Mart 6 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je duzina gazista? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14060 Napisano Mart 6 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, gixxer750/94 said: Koja je duzina gazista? 28cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 725 Napisano Mart 7 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, 29 nosim, bas lepe patike, al ne da mi se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Mart 7 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ...ma rastegnuće se... (za te pare) 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 644 Napisano Mart 7 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze da se proba u BG? velicina bi trebalo da je moja 43-44. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14060 Napisano Mart 7 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, gixxer750/94 said: Jbg, 29 nosim, bas lepe patike, al ne da mi se. Pa jesu, a sta sam ja napisao 28, ma jok 29 su (klasican odgovor prosecnog fb prodavca motoopreme) . Jbg zao mi je. 35 minutes ago, matke92 said: Jel moze da se proba u BG? velicina bi trebalo da je moja 43-44. Vidi, ako si 99% siguran da ti odgovaraju nesto mozemo da napravimo, malo mi je komplikovano da ih saljem iz Beca za Vrsac pa posle za Bgd a ti da kazes ne svidja mi se boja . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 644 Napisano Mart 7 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, lencuga said: Vidi, ako si 99% siguran da ti odgovaraju nesto mozemo da napravimo, malo mi je komplikovano da ih saljem iz Beca za Vrsac pa posle za Bgd a ti da kazes ne svidja mi se boja . Okej, mislio sam da su patike u Srbiji vec, a vidim da si u BG-u u mom kraju, iskreno, ne mogu da ti obećam ništa dok ne probam, nije problem dizajna i boja već veličine, jednom sam omanuo tako, tako da više ne kupujem dok ne probam, ako ih doteraš ovamo javi ako u medjuvremenu ne kupim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14060 Napisano Mart 7 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, matke92 said: jednom sam omanuo tako Evo i ja zato ih prodajem . U subotu saljemo nesto dole pa cu ubaciti i patike, bice do srede ili cetvrtka kod Gose u bloku 30, probas pa ako ti odgovaraju super ako ne naci ce se vec neko. Ok tako? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 644 Napisano Mart 7 (promenjeno) Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, lencuga said: Evo i ja zato ih prodajem . U subotu saljemo nesto dole pa cu ubaciti i patike, bice do srede ili cetvrtka kod Gose u bloku 30, probas pa ako ti odgovaraju super ako ne naci ce se vec neko. Ok tako? Odlično, može, šaljem ti kontakt moj u PP Promenio Mart 7 član matke92 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 725 Napisano Mart 7 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Lucky George said: ...ma rastegnuće se... (za te pare) Možda nokte da podrežem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14060 Napisano Mart 8 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Isporuceno drugu clanu @matke92, sa srecom da ih nosis, jos jednom izvini za kasnjenje u dostavi . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 644 Napisano Mart 8 (promenjeno) Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Odlične su, bas ono sto sam tražio, za skuter, udobne moto patike u kojima može i da se proseta ako zatreba a da ne ispadaju oči, a opet izgledaju obično da ne upadaju u oči. Promenio Mart 8 član matke92 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...