Hertzeg 784 Napisano Mart 3, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Bicikl prešao 10-15km i stoji 2 godine. Da ne bi stojao i propao na prodaju je. Sve funkcioniše i ništa nije propalo od stajanja. Potrebno okupati ga i podmazati. Bicikl je 28" i ima 18 brzina, šimano menjač sa šifterom. Nisam hteo da ga lickam da se vidi pravo stanje, nije pran dve godine kako se ne vozi a u prvoj godini prešao 10-15km. Cena 15000 din, ako bi neko da ga kupi a problem mu je cena sputićemo je malo. Odma u fabrici sam mu dokupio metalne blatobrane i pak treger. Promenio Mart 3, 2024 član Hertzeg 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Mart 6, 2024 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Up! Nova cena 13000din i fixna je, bar ja mislim da jeste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8662 Napisano Mart 6, 2024 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se... Ali klinci gledaju upravo patike air max TN... Kad dođe red na mene, možda bih bio zainteresovan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Mart 6, 2024 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro. Ako do tada ne ode javite se. Mislim i da je cena skroz korektna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Mart 10, 2024 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Otišao bajs Može lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...