///M_Power 0 Napisano Januar 28, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oglas za drugara... Kozna jakna Joe Rocket, kupljena u Americi, kao nova... 300 evra Ja sam 183cm visok, oko 83 kg tezina i jakna mi je OK. Velicina 42 US. Moze da se zategne/popusti u pojasu. Jakna ima protektore koji se skidaju - ramena, laktovi, ledja. Izuzetan kvalitet, kroj, koza, detalji. Svi patch-evi imaju preko providnu zastitnu foliju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Januar 28, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan V E L I C I N A . . . . . . . . jos podataka , protektori.......... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
///M_Power 0 Napisano Januar 28, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jakna ima protektore -ramena, laktovi i ledja (protektori nisu trenutno u jakni, na slikama - ali dobijaju se uz jaknu naravno ) . Lokacija BG. Velicina je 42 americka (cini se medium)... ja sam 183cm visok, 82 kg i jakna mi je dobra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan e jbga ali meni je mala ........................................................... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
///M_Power 0 Napisano Januar 31, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi siguran? Proba se ne placa ;D U svakom slucaju jakna je zaista izuzetnog kvaliteta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Februar 1, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...