TOUCUTTER71 189 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Bratijo,bajkerska,ako ima neko ko hoce da kupi Suzuki GSR600(bash njega i nijednog drugog) ja jednostavno nemogu da ne skrenem paznju,(ako administrator misli da nije dozvoljen ovakav vid informacija o motorima koji se prodaju,neka skine temu)ali ja jednostavno smatram da nebi bilo fer ne reci,a narochito ako ima neko ko zeli bash taj motor.Suzuki GSR600 ,metalik plav,preshao 300km,registrovan,bivshi vlasnik je samo zamenio motor kad a je shvatio da postoji slichan ali mnogo jachi(chovek ima para)B-KING-i trazio da vrati GSR-a.Ja necu davati direktan broj ali ko zeli mogu mu na PP-poslati gde se prodaje-najbolja namera,smatram da je cena vrlo povoljna(mada danas je sve mnogo,valjda ce krenuti nabolje do kraja godine. ;)Taj motor na drumu koshta 6600€(nov),u pitanju je velika ushteda.Ponavljam ko zeli poslacu mu na PP.informacije gde se moze raspitati o uslovima kupovine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Januar 29, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Grdoje sa foruma jako zeli taj motor. Stalno pricamo o tome. Jel to onaj iz Markosa??? Javi njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D. Pa zasto onda i dalje ispod avatara kod pise Motor:trenutno nista ccc :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Uh, zaboravih da promenim. Ma sad me drma sve zivo :-), dok se malo ne dozovem i skontam da sam ga konacno kupio :-). Evo menjam :-). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Slike! Slike! Slike! Slike! Slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Grdoje, cestitam na kupovini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala :-). Fotke stizu, nadam se da cu ga sutra preuzeti, ako nadjem odgovarajucu garazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1406 Napisano Februar 14, 2009 Drug član, 1942 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem! :o Covek otvorio temu.U DRUGOM postu vec stoji KUPLJENO.Ajd da su bile polovne rukavice za 20evrica pa ok, al ono motor i to ne neki za 1-2 hiljade nego... Momci svaka vam cast. Sve pohvale. Tako se to radi. Grdoje srecna kupovina i puuunoo lepih km ti zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan expresno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Februar 14, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bopk :-). Obecah fotke, imam neke, ali su slikane po mraku, cim odradim lepe, stavljam ih. :-). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi pravac na slikanje i slanje istih ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...