dzax 35 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam se dao u rastavljane motora i male prepravke video sam da mi fali crevo na karburatoru I interesuje me sta stelujem sa ovim srafovima ? Hvala !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Neznam koji tip karburatora je u pitanju,ali na donjim srafovima stelujes smesu vazduh-gorivo.Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam za gornji.On je za sinhronizaciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Neznam koji tip karburatora je u pitanju,ali na donjim srafovima stelujes smesu vazduh-gorivo.Pozdrav! Kod Dzaxa je karburator marke keihn. keikhin tako neshto 'bem li ga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Neznam koji tip karburatora je u pitanju,ali na donjim srafovima stelujes smesu vazduh-gorivo.Pozdrav! Kod Dzaxa je karburator marke keihn. keikhin tako neshto 'bem li ga.... OK.Kao sto sam ti rekao, samo da bi se uradila sinhronizacija trebaju vakumetri! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan OK. Hvala puno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Zemljak necackaj mnogo po karburatorima bez majstora.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 440 Napisano Januar 28, 2009 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Ocosti karb sa nitro razredjivacem, odvrni sve dizne i produvaj kompresorom. Posle vracanja na svoje mesto nije lose prikljuciti vakumetar i sinhronizovati rad oba karb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Januar 28, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=29888.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...