HornY 57 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam novu Shark kacigu. Stiska me toliko da me glava zabolela. Da li je potrebno da je pokvasim ili nesto slicno kako bi se brze oblikovala mojoj glavi. Od drugara sam vec probao istu kacigu, istu velicinu i odgovara mi. Znaci treba samo da se "razgazi". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ona nije za okruglu glavu. Ako te sa strane steze, nema ti pomoci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam novu Shark kacigu. Stiska me toliko da me glava zabolela. Da li je potrebno da je pokvasim ili nesto slicno kako bi se brze oblikovala mojoj glavi. Od drugara sam vec probao istu kacigu, istu velicinu i odgovara mi. Znaci treba samo da se "razgazi". Sta da ti kazem, tako je to kad se kupuje kacige preko kataloga ili interneta. Kacigu obavezno kupovati u prodavnici gde moze da se proba . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tako ti je to kad nemas izbor u Srbiji, nego moras da se znalazais i kupujes preko tetkinog strica - ja sam kupio Nolan N-102 u BG i to samo zato sto sam mogao da probam, a sranje koje sam posle imao je zauvek izbrisalo NOLAN iz moje glave. :-X :-X :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 27, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Odnesi kod sesirdzije da je nabije na drveni kalup za sesire ...sto da ne !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan probaj da prespavas u njoj drugaru je pomoglo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan probaj da prespavas u njoj drugaru je pomoglo kakav si kralj...utvrdili smo da je broj manja, tako da mi ne pomaze ni da cale prespava u njoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Januar 27, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan probaj da prespavas u njoj drugaru je pomoglo kakav si kralj...utvrdili smo da je broj manja, tako da mi ne pomaze ni da cale prespava u njoj :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Januar 27, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan a da je malcice ogrejes fenom za skidanje farbe i brzo nataknes nekom glavatom ortaku na glavu, ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 27, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam dobru foru za Razgaziti kacigu: -Izvadis gumeni deo iz fudbalske lopte -stavis ga u kacigu -naduvas -ostavis par dana Deluje veruj mi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam dobru foru za Razgaziti kacigu: -Izvadis gumeni deo iz fudbalske lopte -stavis ga u kacigu -naduvas -ostavis par dana Deluje veruj mi! Genijalna je ideja! Ali kaciga je sto posto broj manja... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nista ti drugo ne preostaje nego da je stavis u oglase i kupis dugu tj broj vecu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam dobru foru za Razgaziti kacigu: -Izvadis gumeni deo iz fudbalske lopte -stavis ga u kacigu -naduvas -ostavis par dana Deluje veruj mi! Genijalna je ideja! Ali kaciga je sto posto broj manja... :-\ a da je prodas meni ja imam jajasu glavu....naravno za male pare jer tebi ne treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Januar 28, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan To je pravilno! Ima rešenje, samo ne znam koliko je pravilno? Skineš svu postavu, ostaje ti samo onaj tvrdi stiropor i polako skalpelom skineš par mm tamo gde steže....posle vratiš postavu i pevaš borbene ;D Sad će svi da me opljunu zbog smanjivanja sigurnosti kacige.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan To je pravilno! Ima rešenje, samo ne znam koliko je pravilno? Skineš svu postavu, ostaje ti samo onaj tvrdi stiropor i polako skalpelom skineš par mm tamo gde steže....posle vratiš postavu i pevaš borbene ;D Sad će svi da me opljunu zbog smanjivanja sigurnosti kacige.... ja sam to radio sa kacigom za NFL i veruj mi da moze da uspe ako je potrebno samo malo skidanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Januar 28, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan obrij glavu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Januar 28, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan obrij glavu? operisi usi, jagodice, bradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 28, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan probaj da prespavas u njoj drugaru je pomoglo kakav si kralj...utvrdili smo da je broj manja, tako da mi ne pomaze ni da cale prespava u njoj Osisaj se na celavo, mozda pomogne. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 28, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Prodaj odmah!! To je neupotrebljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Iznenadilo me je kako su neki od Vas mudri ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 28, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Pa, od takve kacige bičeš i ti muodar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 28, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Hornet nemoj se odmah ljutiti, pa salimo se malo. I ja sam kupio ljetos jet kacigu svoju velicinu XL (al sam glavat) probao i ucinilo mi se da me steze, pa brze bolje kupim vecu,a onu prodam. Kad eto pogrijesio, ova mi sad bas velika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...