milos jovicic 0 Napisano Januar 27, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krupanj Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna da mi objasni kako da nastelujem RC-ventil na tdr? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 27, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu štelovanja druže... RC ventil pokreće servo motor koji dobija komande od CDIa ako se ne varam... Reci nam u čemu je problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos jovicic 0 Napisano Januar 27, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krupanj Prijavi odgovor kao problematičan Pa, hocu da mi ide bolje, kako mogu jos da ga pojacam? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 27, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Odvrnes one sajle do kraja i gotovo!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos jovicic 0 Napisano Januar 27, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krupanj Prijavi odgovor kao problematičan Odvrni ti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 27, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Odvrnes one sajle do kraja i gotovo!!! ;D ;D ;D Nemoj da ložiš čoveka džabe kad ne znaš... Miloše imenjače, da ti objasnim ja 'vako ;D Prvo mi moraš proveriti par stvari kod tvog motora pa ću ti reći šta dalje. 1) koja je sada maksimalna brzina? 2) da li možeš da ga vrtiš u crveno u leru? 3) da li se čuje neko zujanje kad daš kontakt? 4) koje je godište motor i kog je porekla? Napiši mi odgovor i ja ću ti reći šta dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 28, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Odvrnes one sajle do kraja i gotovo!!! ;D ;D ;D Nemoj da ložiš čoveka džabe kad ne znaš... Miloše imenjače, da ti objasnim ja 'vako ;D Prvo mi moraš proveriti par stvari kod tvog motora pa ću ti reći šta dalje. 1) koja je sada maksimalna brzina? 2) da li možeš da ga vrtiš u crveno u leru? 3) da li se čuje neko zujanje kad daš kontakt? 4) koje je godište motor i kog je porekla? Napiši mi odgovor i ja ću ti reći šta dalje... Ma salim se, ja i milos se zajedno vozikamo,pa zato... ;D ;D ;D I mene zanima isto... 1) oko 100 2)moze 3)Cuje se 4)Suzuki ts 125r 89god., al noviji model sa dva diska, ako znas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 28, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Odvrnes one sajle do kraja i gotovo!!! ;D ;D ;D Nemoj da ložiš čoveka džabe kad ne znaš... Miloše imenjače, da ti objasnim ja 'vako ;D Prvo mi moraš proveriti par stvari kod tvog motora pa ću ti reći šta dalje. 1) koja je sada maksimalna brzina? 2) da li možeš da ga vrtiš u crveno u leru? 3) da li se čuje neko zujanje kad daš kontakt? 4) koje je godište motor i kog je porekla? Napiši mi odgovor i ja ću ti reći šta dalje... Ma salim se, ja i milos se zajedno vozikamo,pa zato... ;D ;D ;D I mene zanima isto... 1) oko 100 2)moze 3)Cuje se 4)Suzuki ts 125r 89god., al noviji model sa dva diska, ako znas... Mislim na njegov motor, ne tvoj... Ne dirajte te sajle, može samo lošije da ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...