misholinjo 0 Napisano Januar 27, 2009 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nocas se vracam kuci i provalim taxistu koji je za vreme dok sam ga pratio i sustizao opusteno prosao na 3 crvena. Skroz opusteno i bez nekog usporavanja, tek je stao na jednoj vecoj raskrsnici gde je ocigledno shvatio da neko moze da proleti(na svoje zeleno) i da njega mucenog taxistu koji prolazi na crveno udari.Svi znamo da su oni uglavnom ugrozena vrsta te je ipak kao takav shvatio da je ocigledno pametnije da stane. Isti semafor je uhvatio i mene, stajem pored i vidim njega u nekim 30-tim godinama... Malo smo se pogledali i otvara se zuto, on odlazi a ja zapazam regularne oznake Naxi taxija, malo postarija ascona, stariji reg. broj iz vremena preregistracije crnogoraca i GPRS koji svetluca iz kabine. Ne znam zasto ovo napisah ali pazite se taxista nocu, zeleno svetlo je samo pravna prednost!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da presretaci spavaju nocu. Treba im uvesti trecu smenu pa da polako ko ajkule krstare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 27, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Vala ako bi nekoga kažnjavao, onda su to "mangupi" za koje ne važi crveno. A naročito pandure koji dođu do raskrsnice i pošto su "sila" cepnu sirenu da prođu na crveno a do tada su vozili opušteno. Kad vidim "mangupa" da dođe do crte, uspori ili ne uspori i ladno prođe na crveno, dođe mi da ga zoljiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nocas se vracam kuci i provalim taxistu koji je za vreme dok sam ga pratio i sustizao opusteno prosao na 3 crvena. Skroz opusteno i bez nekog usporavanja, tek je stao na jednoj vecoj raskrsnici gde je ocigledno shvatio da neko moze da proleti(na svoje zeleno) i da njega mucenog taxistu koji prolazi na crveno udari.Svi znamo da su oni uglavnom ugrozena vrsta te je ipak kao takav shvatio da je ocigledno pametnije da stane. Isti semafor je uhvatio i mene, stajem pored i vidim njega u nekim 30-tim godinama... Malo smo se pogledali i otvara se zuto, on odlazi a ja zapazam regularne oznake Naxi taxija, malo postarija ascona, stariji reg. broj iz vremena preregistracije crnogoraca i GPRS koji svetluca iz kabine. Ne znam zasto ovo napisah ali pazite se taxista nocu, zeleno svetlo je samo pravna prednost!!!! ovakav opis odgovara i divljaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misholinjo 0 Napisano Januar 28, 2009 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovakav opis odgovara i divljaku Nema veze da li je divljak, nije, ucesnik je u saobracaju!!! Regularni taxisti se zale na divljake, ovi se vade kako i oni moraju da zive, iskreno mene se ne tice dal ce i koje inspekcija da juri, ovakve juri policija, barem bi trebalo u nekoj normalnoj zemlji!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Da napišem i ovdje, iako sam već rekao u nekoj temi. Vraćali smo se iz Pančeva od prvog semafora na pančevačkom putu do ugla 29.11. i Džordža Vašingtona, ribica u novom crvenom C1 nije stala ni na jedno pošteno crveno svjetlo... Nas dvoje nismo mogli da vjerujemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 28, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Da napišem i ovdje, iako sam već rekao u nekoj temi. Vraćali smo se iz Pančeva od prvog semafora na pančevačkom putu do ugla 29.11. i Džordža Vašingtona, ribica u novom crvenom C1 nije stala ni na jedno pošteno crveno svjetlo... Nas dvoje nismo mogli da vjerujemo... Radio sam prosle godine u Pancevu i tu sliku sam stalno gledao. Ipak, najveci sok kod mene je izazvao jedan nas kolega (na nekom sivom maksi skuteru) koji je "proleteo" kroz jednu od tih raskrsnica kroz cisto crveno, od kamiona i autobusa koji su stajali apsolutno se nije moglo videti da li neko ulazi u raskrsnicu, bilo vozilo, bilo pesak...To je, inace, semafor kod "Politike", vrlo frekventan cvor i cista je sreca da tada niko nije naisao. Ako ikada, na neku cudnu foru, dodjem do tog coveka, nacicu nacin da ga zgazim k'o govno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Januar 28, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan I sami znate da su najgori vozaci, prvo taksisti pa zene. Taksisti ce zbog musterije sve da urade, i da smotaju preko pune, i da prodju na crveno i da stanu iz cista mira da povezu putnike, a ti se iza njega snalazi...... a zene, to Vam je vec poznato. Presao sam preko pola miliona kilometara, i kada vidite zenu da je stegla volan sa obe ruke tako da su joj koscice pobelele, nagnula se napred da joj nesto ne promakne, cuvaj te se takvih. One ne vide ni kamion, a ne motor. A kada vidite zensko da volan drzi levom rukom, dok je desna na menjacu, svaka cast!!!! Bez obzira na sve, cuvajte se, pogotovo nocu!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovakav opis odgovara i divljaku Nema veze da li je divljak, nije, ucesnik je u saobracaju!!! Regularni taxisti se zale na divljake, ovi se vade kako i oni moraju da zive, iskreno mene se ne tice dal ce i koje inspekcija da juri, ovakve juri policija, barem bi trebalo u nekoj normalnoj zemlji!!! ma nisam napisao to zato sto netreba svi da postuju semafor nego si ti napisao tablice CG a ja mislim da u BGD nemoze da se vozi sa tablicama koje nisu BG , e sad sto se oni sa nekom firmom taxi iz BGD prijave u nekom selu i voze sa tablom te firme uBGD ni mene nije briga i ja bi ukinuo zabranu da nemoze svi koji hoce da taksiraju . svakako da prolazim pancevackim putem svaki dan skoro i da svaki sat neko nestaje na crveno ali to je zato sto kazna nije2 godine bez dozvole i vozila i plus da platis parking za ta kola te dve godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 28, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Na zapadu se prolazak kroz crveno tretira kao veoma lagani prekršaj, ako nije izazvao ništa više od pukog kršenja propisa. A plavci to kod nas poprilično zloupotrebljavaju, pa i nebila veća kazna od trenutne. Mene su ''namestili'' kod marakane, a čisto zeleno bilo kad sam ušao u raskrsnicu. Taxisti, GSP-ovci, dostavna vozila i ostale ''česte'' saobraćajne strukture u BG, redovno prolaze kroz crveno k'o na zeleno. Da se ne ponavljam KAMERE!!!, radar kamere i samo opušteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na zapadu se prolazak kroz crveno tretira kao veoma lagani prekršaj, ako nije izazvao ništa više od pukog kršenja propisa. A plavci to kod nas poprilično zloupotrebljavaju, pa i nebila veća kazna od trenutne. Mene su ''namestili'' kod marakane, a čisto zeleno bilo kad sam ušao u raskrsnicu. Taxisti, GSP-ovci, dostavna vozila i ostale ''česte'' saobraćajne strukture u BG, redovno prolaze kroz crveno k'o na zeleno. Da se ne ponavljam KAMERE!!!, radar kamere i samo opušteno neznam na koji zapad mislis , na istoku u rumuniji odmah leti dozvola na licu mesta i bice ti poslata nazad preko ambasade nase isto i ako nestanes pesaku koji je zakoracio na pesacki a kazna je nepitaj kolika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 28, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Nisam im'o neku visoku ocenu iz Geosa, ali Rumunija mi je malo istočno na karti, ako se ne varam. Mislio sam na Amere, Australiju i sl.... (ozbiljan zapad) Pusti me ovih naturalizovanih kom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam im'o neku visoku ocenu iz Geosa, ali Rumunija mi je malo istočno na karti, ako se ne varam. Mislio sam na Amere, Australiju i sl.... (ozbiljan zapad) Pusti me ovih naturalizovanih kom... ja napisah na istoku u rumuniji znam sta je zapad ali ovo sto zoves zapad ime jos jedan naziv ispred zapada tek da se zna koji. letos je decko pogino na motoru jer je budala prosla na crveno mislim da netreba da komentar ide u ovom pravcu ali ima zemalja gde ni nema prvila u saobracaju . ja mislim da mi netreba de ugledamo na njih . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misholinjo 0 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma nisam napisao to zato sto netreba svi da postuju semafor nego si ti napisao tablice CG a ja mislim da u BGD nemoze da se vozi sa tablicama koje nisu BG , e sad sto se oni sa nekom firmom taxi iz BGD prijave u nekom selu i voze sa tablom te firme uBGD ni mene nije briga i ja bi ukinuo zabranu da nemoze svi koji hoce da taksiraju . Izvinjavam se ako je lose protumaceno, mislim na BG registarske oznake od BG-370*** pa do BG-480*** iz vremena prve i druge preregistracije, odnosno ovi kasniji su bas crnogorci, ovi prvi su bili vise Beli Manastir... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan vise od polovone taksista su saobracajni olos..poznajem dosta njih..vecina je tu polupismena..neka nezgodna socijalna kategorija nedodirljivih koji su iz neznam kojih razloga ostali bez posla!pa sad eto malo taksiraju ???ni u malim srdinama kao sto je moja nismo postedjeni njihovog umeca,slucajno sam dobar deo dana u sluzbenim kolima,i svacega se nagledam...juce me je doticni isekao u ogromnoj raskrsnici sa kruznim tokom saobracaja i izleti na bankinu!?izadjem i pitam ga pa kuda prijatelju??kaze jbg..zurim u grad...u vozilu putnici komada cetiri..on seda u belog golfa i crta...nisam se nervirao...svakodnevna rutina..elem..desavalo se i desavace se jos duuugo...sta mi tu mozemo...nista... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Februar 2, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan po zakonu ni policija nemoze kroz crveno(znam 100% ) vec ima olakotnu okolnost,ukoliko je ukljuceno signalno svjetlo,rotacija,strob...te je neophodno da prodje kroz crveno,mora to uciniti tako da uspori,gotovo stane,propisno se uvjeri da neometa i neugrozava druge sudionike u prometu i tek onda prodje,ALI NA VLASTITU odgovornost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Februar 2, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene u Plani 3 crvena ne moze da nahvata u zivotu,jer imamo 2 semafora!Stedimo struju! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Februar 2, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan u nisu na bulevaru nemanjica ima 6 ili 7 semafora, ako te uhvate 3 zelena, na cetvrtom je crveno sigurno jer mnogo brzo voze posto je bulevar sirok. A na crveno se tesko prolazi jer je veoma prometno i nocu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Februar 2, 2009 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan bio sam svedok smesne scene ispred vera na novom beogradu . bilo je oko 20 h dva skuterasa ladno prolaze na debelo crveno na semafor a panduru na motociklu koji stoji parkiran na ostrvu uz semafor i kuca neku poruku umalo neispade telefon iz ruku od zaprepascenja spusta telefon i gleda za njima kad oni ladno prodjose i drugo crveno on se tek onda setio da upali i krene za njima kod trecegg semafora opet prolaze nz crveno na 5 metara ispred njega a onda sam ja otisao na drugu stranu i nisam video kra drame Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Na zapadu se prolazak kroz crveno tretira kao veoma lagani prekršaj, ako nije izazvao ništa više od pukog kršenja propisa. A plavci to kod nas poprilično zloupotrebljavaju, pa i nebila veća kazna od trenutne. Mene su ''namestili'' kod marakane, a čisto zeleno bilo kad sam ušao u raskrsnicu. Taxisti, GSP-ovci, dostavna vozila i ostale ''česte'' saobraćajne strukture u BG, redovno prolaze kroz crveno k'o na zeleno. Da se ne ponavljam KAMERE!!!, radar kamere i samo opušteno Koliko sam ja upućen u USA prolazak na crveno se tretira kao pokušaj ubistva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...