Krmco 2770 Napisano Februar 9, 2024 Drug član, 1036 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam gume skinute sa super tenere 1200, cena 1 sms za nekog za lečenje. Samo lično preuzimanje, gume nisu baš nešto sa šarom, ako se niko ne javi, u ponedeljak idu u kontejner Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1864 Napisano Februar 9, 2024 Drug član, 669 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo nove, pa gledam dal da drljam još stare il odmah da menjam. Sad kad vidim šta si skinuo sa motora , jasno mi je da treba odmah da menjam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1547 Napisano Februar 10, 2024 Drug član, 1090 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ma moglo je to još... Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2770 Napisano Februar 10, 2024 Drug član, 1036 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo nove, pa gledam dal da drljam još stare il odmah da menjam. Sad kad vidim šta si skinuo sa motora , jasno mi je da treba odmah da menjam Ma znam da ne vrede ničemu, ja sam išao da izguram sezonu, ako nekom nešto može da znače, eto mu.Al će najverovatnije kontejner Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2770 Napisano Februar 10, 2024 Drug član, 1036 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ma moglo je to još... Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу ТапатокаNa malom stromu još jednu sezonu Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1864 Napisano Februar 10, 2024 Drug član, 669 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Krmco said: Ma znam da ne vrede ničemu Htedoh reći da su moje mnogo lošije, a i dalje ih vozim. Al sam se uverio da treba odmah da menjam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...