Jump to content

Moto Zajednica

Alfa Romeo 159 1.9 150 KS

Recommended Posts

  • Drug član, 952 postova
  • Lokacija: Beograd, Swan Hill
  • Motocikl: Honda CBF 1000

Društvo, uhvatile me muve, moram da menjam nešto, a odlučio sam da još nisam za brži-jači-bolji motor pa ću auto :-)

 

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Alfa Romeo 159 , 2007. godište, Karavan, Dizel 1910 cm3, vozilo prešlo 355000 km, Beograd. Putnička vozila - Polovni Automobili

 

Pisao sam ovde verovatno kad sam ga i kako uzeo, kum ga kupio i sređivao za sebe, ideja mu je bila da ga vraća u mint stanje tako da nije žalio para, sve što je trebalo da se menja, išlo je novo i kvalitetno. Pa su mu se promenili prioriteti i planovi, šta i kako, duža priča, auto završio kod mene jer sam znao šta uzimam.

 

Malo taksativno, pre nego što mi ga je predao, odradio je komplet ATE kočnice, creva, sajle, tečnost, ulje u menjaču i kvačilo je menjao kad ga je on uzeo, majstor je tad rekao da je plivajući dobar. On mu je stavio i novu original usisnu granu, skinuo one klapne odmah. Ne znam ni sam šta je sve bilo. Navigacija ima najnovije raspoložive mape i to radi OK mada lično ja koristim telefon i google maps.

 

Kod mene, zamenjena remenica radilice na prošlom malom servisu kod Brane jer je primetio da se čuje. Sređene sajtne prošle godine, olupane od kamenčića i godina. Nov akumulator.

 

Šta ima da se radi, crevo serva balavi, kraj leve spone i ko hoće i želi, sedište vozača da se sredi estetski. Koliko ja znam, to je to.

 

Uz auto dajem letnje gume, vožene jednu sezonu, prešle do 5000km. Zimskima je ovo druga zima, ili treća, nisam sad ni siguran. Takođe, ko voli, imam komplet xenon/led sijalice za celu prednju grupu, to mogu da poklonim uz auto.

 

U skladu sa svim, cena za forum je 3200.

 

Auto je za slikanje samo opran, uživo stvarno lepo izgleda. Eno nije pran od nedelje i dalje sija. Planirao sam da ga malo ispoliram na proleće i to ću verovatno i uraditi u nekom trenutku jer volim.

 

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

 

 

  • Sviđa mi se 7

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.


  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja