Ivta 24 Napisano April 1, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Jugovo je na 5 km od centra grada ka Beogradu starim putem. Ko dolazi iz BGD preko Grocke, prvo nailazi na jugovo,koje je na samoj obali Dunava sa leve strane. Svakako ce biti putokazi i smederevski bajkeri koji ce usmeravati ljude. Ako dolazite sa autoputa iz bilo kog pravca,pratite putokaz tranzit,odnosno stara luka Smederevo i put vas opet vodi na Jugovo. Nemoguce je promasiti. Brate MZ niko nije imao nameru da se igra sa zivcima bilo koga,sve ove promene su usledile mimo nase volje ali,ovo je konacna lokacija i danas smo dobili sva odobrenja i od milicije i od hitne pomoci i vise nemam pojma od koga ,tako da je ovo definitivno i svima zelimo dobrodoslicu i lep provod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 3, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam i vidimo se na skuu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano April 3, 2009 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan ako ne kupim motor, dolazim čamcom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano April 3, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Smederevci, ima li smestaja po privatnim kucama, ima li hostela... Koje su cene smestaja u npr.dvokrevetnoj sobi sa kupatilom ??? Da li mozete da nam date brojeve kontakt telefona ljudi koji izdaju sobe, ili sajt gde bi mogli to da nadjemo ??? Mora da se pocne sa planiranjem BRE :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Di bas taj vikend Sveto?!?! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wrong rider 1 Napisano April 3, 2009 lijeni motoras na skuteru, 30 postova Lokacija: Bd Motocikl: Africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan mc Budva + Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2725 Napisano April 3, 2009 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan taj stari put za Sd. je toliko losh da mi zao jugo da akam po onim kraterima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Nikad vishe starim putem necu da idem...jednom sam,zajebala se...ma nema shaaanse..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 4, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu najverovatnije do Panceva, pa Kovin i onda Smederevo.. Mislim da cu tim putem ici. Samo vreme da bude ok.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano April 4, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan moze i auto-putem do smedereva pa onda ka beogradu starim putem, na 5-om km je Jugovo sa desne strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko lajkovac 0 Napisano April 13, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Puno pozdrava iz Lajkovca za organizatore moto skupa i ostale bajkere. Nikada do sada nisam bio na moto skupu kod Vas a prema programu koji ste izlozili bice super. Za nosenje kacige je super predlog i ja ga podrzavam. Vidimo se na moto skupu. Srecno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam doci samo u subotu, ali vidim da ce da bude dobro, tako da cu svratiti i u petak.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole 748 1 Napisano April 14, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu najverovatnije do Panceva, pa Kovin i onda Smederevo.. Mislim da cu tim putem ici. Samo vreme da bude ok.. NAjverovatnije i ja dolazim za polazak cemo se dogovoriti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jami 0 Napisano April 19, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan UDRUZENI,JACI.TAKO TREBA.POZDRAV IZ KRALJEVA I VIDIMO SE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 44 Napisano April 19, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sve bude po planu dolazim sa nekim drugarima u petak. Samo da vreme posluzi... Poz iz Vrnjacke Banje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano April 19, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosli braco,mi smo spremni da vas ugostimo i damo sve od sebe da se lepo provedete! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano April 20, 2009 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Ovo za kacigu je prava stvar !!! Ako vreme posluži , dolazim obavezno !!! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraM 19 Napisano April 20, 2009 U prolazu, 51 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se drugari! Kaciga obavezno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano April 20, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Smederevci, ima li smestaja po privatnim kucama, ima li hostela... Koje su cene smestaja u npr.dvokrevetnoj sobi sa kupatilom ??? Da li mozete da nam date brojeve kontakt telefona ljudi koji izdaju sobe, ili sajt gde bi mogli to da nadjemo ??? Mora da se pocne sa planiranjem BRE :o ;D vec upadam u cajtnot za planaranje. Izgleda mi da cu morati da istrazim ko je od mojih zemljaka u SD pa da vidim za neku rezervaciju smestaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano April 20, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan http://www.car-hotel.net/index.php?act=3 Postoji motel restoran Snupi plus na putu iz Kovina,na samom ulasku u SD-nemama broj tel. Motel na raskrscu na Kolarskoj petlji isto ulazak u SD sa autoputa,nov motel,sobe odlicne..... Motel Jugovo,na samom mestu odrzavanja skupa,osrednji smestaj ,niske cene prenocista.... Brate jako sam zauzet oko organizacije i iskreno da ti kazem zaboravio sam da se raspitam za brojeve ali sam isto tako siguran da ces naci odlican smestaj u Smederevu,a cenu su ko i svuda u prenocistima. Izvini jos jednom i kad dodjes potrazi mene ili bilo kog ko bude nosio prsluk organizatora i naci ce mo ti smestaj bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano April 21, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.car-hotel.net/index.php?act=3 Postoji motel restoran Snupi plus na putu iz Kovina,na samom ulasku u SD-nemama broj tel. Motel na raskrscu na Kolarskoj petlji isto ulazak u SD sa autoputa,nov motel,sobe odlicne..... Motel Jugovo,na samom mestu odrzavanja skupa,osrednji smestaj ,niske cene prenocista.... Brate jako sam zauzet oko organizacije i iskreno da ti kazem zaboravio sam da se raspitam za brojeve ali sam isto tako siguran da ces naci odlican smestaj u Smederevu,a cenu su ko i svuda u prenocistima. Izvini jos jednom i kad dodjes potrazi mene ili bilo kog ko bude nosio prsluk organizatora i naci ce mo ti smestaj bez problema. Hvala Ivta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mi koji ne dolazimo iz BG-A jel bolje da idemo obilaznicom ili skroz u centar pa za Bg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virago 750 0 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha V MAX Prijavi odgovor kao problematičan LEPSE JE KROZ CENTAR...A NIJE NEKA RAZLIKA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 22, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Kolika će biti cena ulaznice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...