Jump to content

Moto Zajednica

Moto skup Smederevo 24.,25. i 26.04.2009

Recommended Posts

• U prolazu, 17 postova

Dobro ako slovite za najnaj posalji neke slike da vidimo kako i to izgleda!

A sto se tice Smedereva,poprilicno je bilo propusta ali je daleko od elementarne katasrofe kako si naveo ???

Mene licno najvise nervira sto ne prihvataju cak ni dobronamerne kritike koje su sami potvrdili da postoje.NPR.ispala oko WC-a.

Ispalili nas potrudicemo se da dogodine bolje organizujemo i gotovo,a ne ma to nema veze j...WC

A od klope za DZ jedino je ono zmijce bio na meniju i to bez lepinja koje su nestale.

Naravno da se izvinjavam u ime organizatora i da će mo dati sve od sebe da sledeća godina bude mnogo bolja nego ova,a i svi koji su bili mogu da primete odredjeni napredak u odnosu na prethodne godine,počev od lokacije do rok grupa i sl.

Ljudi sloper lepo kaže da živimo gde živimo i da smo bili suočeni sa teškom besparicom i velikim problemom oko organizacije skupa.

Opština nam nije dala ni prebijenu paru,čak su naložili policiji da zabrani zaustavljanje defilea ispred ustanove za decu ometenu u razvoju kako bi mogli da im podelimo paketiće.Sponzor za vola koji je trebao da se besplatno podeli,naljutio se 10 dana pred početak skupa jer nismo obezbedili njegovom sinu novu kacigu,plastični wc su otkazani u petak ujutro,a nova cena je bila da se zalediš,vlasnik lokacije nam je obećao poznat bend i na kraju odustao od svega čak nam i lokaciju naplatio.Majce smo dobili od obećanih 1000 samo 300 komada,trebalo je to raspodeliti kako znamo i umemo.....

Najveća srpsko-američka kompanija (železara)  koja pomaže sve manifestacije u gradu,otkazala nam je pomoć zbog svetske ekonomske krize i tako dalje da ne smaram.

Dali smo sve od sebe da ispadne što je bolje moglo,sledeće godine motoskup pravi Extrem i verovatno će poučen ovogodišnjim nedostacima ispraviti mnogo toga i napraviti kvalitetnije okupljanje.

Još jednom hvala svima koji su nas ispoštovali i došli na naš skup i izvinjavam se za sve propuste koje nismo namerno napravili u moje ime i ime svih  ljudi koji su pomogli da skup uspe.

Specijalna zahvalnost rok grupi ROCKHEAD iz Austrije koja nam je koncert odradila potpuno besplatno kao deo humanitarne akcije skupa

Živi bili

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 670 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL1000VA

Izvini koliko treba da budemo bogati da bi obezbedili jedan j....i WC!

moj komentar se nije odnosio na organizaciju moto skupa u Smederevu, već poređenje moto skupova na zapadu i u ovde Srbiji

čovek poziva da dođemo i uverimo se kako se to na zapadu radi, pa naravno da svi znamo kako izgledaju moto skupovi na zapadu

• Svrati ponekad, 318 postova
  • Motocikl: Honda vfr 750

Eto Ivte Nije tesko!

Naravno da razumemo sve poteskoce i probleme koje su nas i vas zadesile.

Imate punu podrsku za sledcu godinu pa ako treba neka pomoc javite se.

Puno pozdrava od MK Oplenac iz Topole!

• U prolazu, 17 postova

Hvala svim clanovima grupe jer ovo sto ste uradili za nas grad i skup i ovoliku promociju nismo imali kod nas u medijima koliko u Austriji.

Bas mi je drago posebno zbog svih dusebriznika koji su ispljuvali skup u Smederevu ove godine ,a bili domacini ravni nuli i skuplji u svemu od nas za po 10 i vise procenata od ulaza preko piva do pljeskavica ali ,nije vazno....

Pozdrav lepoticama i braci iz benda  ;)

• U prolazu, 59 postova
  • Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983.

Pozdrav

U naj novijem izdanju Biker in Österreich ima Izvestaj o otvaranje Sezone u Smederevu

Rockhead, SVE POHVALE!!! Pogoto mi se sviđa što su se i moja leđa i boje našle u časopisu!!!  ;D ;D ;D

Pozdrav od MK MUŽLJA

• U prolazu, 0 postova

Pozdrav

U naj novijem izdanju Biker in Österreich ima Izvestaj o otvaranje Sezone u Smederevu

Rockhead, SVE POHVALE!!! Pogoto mi se sviđa što su se i moja leđa i boje našle u časopisu!!!  ;D ;D ;D

Pozdrav od MK MUŽLJA

Veliki Pozdrav i vama od Angelike i mene  ;D ;D ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja