Ivta 24 Napisano April 22, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Kolika će biti cena ulaznice? Cena ulaznice je 400 dinara po motoru,devojke (zene) ne placaju ni kao pesaci i deca do 14 godina starosti. Pivo je Jelen i cena je 80 din.pola litra-toceno,sto vazi i za guaranu i sokove. Klopa je u petak uvece i subotu ujutro besplatna a sastoji se od par kazana ribe i pasulja ,a VO koji se okrece u subotu i trebalo bi da bude spreman za posle defilea ,prodavace se po 100 odnosno 120 dinara parce. Bice i pljeskavica (ne znam cenu) Klubovi clanovi MASa dobijaju po 5 maica i zahvalnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano April 23, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Klubovi clanovi MASa dobijaju po 5 maica i zahvalnicu A mi ostali ne dobijamo nista verovatno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano April 23, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Kolika će biti cena ulaznice? Klubovi clanovi MASa dobijaju po 5 maica i zahvalnicu ??? ??? ??? ??? Svacije je pravo da deli majice koje je napravio kako hoce, ali zar to nije diskriminacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 23, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja se danas dogovaram sa nekim ljudima sa foruma i nadam se da ce nas 5 doci.. Ja dolazim sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 23, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo sada sam gledao prognozu na w2u i pise da ce biti 21 stepen. Molio bih Smederevce da nas izveste o tacnoj prognozi za subotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic 0 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: BRCKO Prijavi odgovor kao problematičan Vrijeme je nebitno Brcko dolazi na skup pozdrav Smederevci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna ko svira u petak,a ko u subotu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elprogramero 26 Napisano April 23, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se sutra u neko doba 100%! Nadam se da cu konacno upoznati nekog sa BJB-a... Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I ja sutra sam u Smedervu a u subotu nazalost nazad za BG. Po prognozoma u celoj Srbiji povremeno oblacno bez kise i jakog vetra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milovan-Hornet 0 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ja bih isao...ali ne znam koji dan, i naravno ako se ide iz Bg-a organozovano u neko doba??? Necu da se vozim sam do tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ti ponudio da ides u petak sa mnom ali tvojo hornjavi ne bi bas prijalo da se vuce 50 na sat. Inace skup pocinje u petak i traje do nedelje @elprogramero pogledaj PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milovan-Hornet 0 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ;D Hehehe...na 50 km na sat bi se mozda ugasio...ali 80 je vec ok voznja...uopste mi ne smeta, samo da nisam sam. Valjda ce biti neka ekipa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milovan-Hornet 0 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ;D Hehehe...na 50 km na sat bi se mozda ugasio...ali 80 je vec ok voznja...uopste mi ne smeta, samo da nisam sam. Valjda ce biti neka ekipa. Ja mislim da cu ipak morati u Subotu ranom zorom, sutra imam neke mini obaveze koje izgleda necu moci da zaobidjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 24, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ko ide iz pravca Zrenjanina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano April 24, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan Kolika će biti cena ulaznice? Cena ulaznice je 400 dinara po motoru,devojke (zene) ne placaju ni kao pesaci i deca do 14 godina starosti. Pivo je Jelen i cena je 80 din.pola litra-toceno,sto vazi i za guaranu i sokove. Klopa je u petak uvece i subotu ujutro besplatna a sastoji se od par kazana ribe i pasulja ,a VO koji se okrece u subotu i trebalo bi da bude spreman za posle defilea ,prodavace se po 100 odnosno 120 dinara parce. Bice i pljeskavica (ne znam cenu) Klubovi clanovi MASa dobijaju po 5 maica i zahvalnicu ovo je bas glupo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano April 24, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Ko ide iz pravca Zrenjanina? anyone?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano April 24, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi i Obrenovacka ekipa ! Vidimo se drugari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 24, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel bio neko danas tj. u petak da nam kaze kakva je atmosfera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano April 24, 2009 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Sutra dolazi nas 7 iz Panceva + moj kum iz BGa. Dolazimo motorima . Ako me vidi neko sa foruma neka mi se javi. Imam zutu hondu cb500 PA tablice. Ako ja nekog prepoznam po motoru ili ovim slikama sto sam video ovde ima obavezno da se javim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano April 24, 2009 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan @Ivan_ZR Oces sa nama iz PA? skupljamo se u 15:30 krecemo ok 16:00? Vozice se verovatno oko 80 tako da ako si voljan imas posalji mi PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 24, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan @Ivan_ZR Oces sa nama iz PA? skupljamo se u 15:30 krecemo ok 16:00? Vozice se verovatno oko 80 tako da ako si voljan imas posalji mi PP. On i ja oko 11 krecemo iz Zrenjanina preko Panceva tako da nam je to malo kasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14372 Napisano April 24, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ja krecem oko pola 11 iz vrsca preko bele crkve (put je izmisljen za voznju) pa sam u smederevu najkasnije u 11.30 ako sve bude ok. vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano April 25, 2009 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra dolazi nas 7 iz Panceva + moj kum iz BGa. Dolazimo motorima . Ako me vidi neko sa foruma neka mi se javi. Imam zutu hondu cb500 PA tablice. Ako ja nekog prepoznam po motoru ili ovim slikama sto sam video ovde ima obavezno da se javim. +2 iz Panceva. Mi smo tamo oko 12. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano April 25, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan @Ivan_ZR Oces sa nama iz PA? skupljamo se u 15:30 krecemo ok 16:00? Vozice se verovatno oko 80 tako da ako si voljan imas posalji mi PP. hvala na pozivu druze, ali kao sto Titja rece, to nam je malo kasno jer mi planiramo da se vec oko 5-6 vracamo kuci... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14372 Napisano April 25, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan bio, video, vratio se motora neverovatan broj. lokacija ko izmisljena. defile malo smorio zbog kolega sa skutercicima koji su se non stop provljcili izmedju nas. verovatno ce veceras biti do 00 ali obaveze mi nisu dozvolile da ostanem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...