MotoSan 38 Napisano Februar 3 U prolazu, 1 post Lokacija: Ćuprija Motocikl: Suzuki VL1500 LC Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Vaše mišljene koje ulje sipati. Po specifikaciji ide 10w40, ali ne piše da li je mineralno, polu sintetika ili ful sintetika. Jedni kažu mineralno drugi kažu sintetika a gradacije koje predlažu su 5w40, 15w50. Moje neko mišljenje je da bi 5w50 bilo ok pošto ja i u zimskim uslovima vozim kada vreme dozvoljava. Šta bi ste preporučili, koji tip, gradaciju i kog proizvođača. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1380 Napisano Februar 3 Zainteresovan, 269 postova Lokacija: 50,000 miles beneath my brain Motocikl: Yamaha xv950r Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi stavio 10w40 full sintetik, al ja ti se ne razumijem previse, tako da pricekaj jos nekog da odgovori. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Februar 15 (promenjeno) Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u vulcana 1500 E7 prvo sipao 10w40 i nije mi se baš nešto svideo rad menjača. Posle 3500km sam ispustio to ulje i sipao 15w50 gde se menjač preporodio, rekao bih i da mi je nekako agregat lepše radio (možda umišljam). Drugar koji vozi istog intrudera kao ti takođe je sipao 10w40 i nije zadovoljan, kad je probao moj motor sa uljem 15w50 kroz par dana ga je istočio i sipao 15w50 prezadovoljan je. To ti je neko naše iskustvo. Ulje je sintetičko sa esterima. Promenio Februar 15 član Hertzeg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...