Bokam 51 Napisano Februar 3, 2024 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Nova donesena iz UK sve osim kofera je novo. Naravno ovde slika malo jer nema mesta. DeWalt 776 udarna busilica - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM DeWalt 776 doneta iz UK nova sa jednom baterijom od 2ah i punjacem, sve je novo samo je kofer polovan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Februar 25, 2024 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan 120e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Februar 25, 2024 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovakve, samo bez čekića koristimo na brodu, neuništiva je. Samo baterije crkavaju, mašina nikad. Naveo si u oglasu da su odlične za kućnu upotrebu, ja bi rekao da je za kuću ovekill, ovo je mašina za profesionalce. Jedina mana, prilično je teška. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2698 Napisano Februar 25, 2024 Drug član, 1013 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim na oglasu sa može i bez punjača, samo mašina i baterija.Ja koristim već godinama 10.8, udarna i bušilica.Može li na PP cena Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Februar 25, 2024 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, aca-pn said: Ovakve, samo bez čekića koristimo na brodu, neuništiva je. Samo baterije crkavaju, mašina nikad. Naveo si u oglasu da su odlične za kućnu upotrebu, ja bi rekao da je za kuću ovekill, ovo je mašina za profesionalce. Jedina mana, prilično je teška. Iskreno imao sam do sada sve i svasta od masina po meni iste je tezine kao i neka kinezara a opet znamo sta daje i kolko DeWalt. Sa baterijom od 2.0 ah je ok za rad skroz. Cena je vise nego smesna naravno za nov alat koji nudim. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Mart 26, 2024 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan I dalje stoji .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Mart 27, 2024 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Otslo put BG kod kolege sa kojim po ko zna koji put saradjujem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5739 Napisano Mart 27, 2024 Drug član, 857 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...