m1ksander 0 Napisano Januar 25, 2024 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan E ovako, budala sam znam. Kada je zahladnelo tamo negde u Novembru, premestio sam skuter u neku polu otvorenu šupu.Siguran sam da nikakva kisa ni sneg nisu padali na skuter Juce sam uzeo da probam skuter da vidim da li radi i naravno da ne radi. Kada ubacim kljuc i okrenem ga nece da se da kontakt. Zna li neko iskusniji da mi kaze sta sam sjebao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11432 Napisano Januar 25, 2024 Ne silazi, 2347 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Proveri akumulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkydriverRS 50 Napisano Januar 28, 2024 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Akumulator cim nema kontakt.Poslano z mojega SM-S918B z uporabo Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...