NO_FEAR 0 Napisano Januar 25, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde mogu naci zadnji amortizer za apriliu rs 2001 god? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kod nas nigde...ima milijas od future 60 eura trazi...posalji mu pp pa vidi kakav je...ja sam hteo od njega da uzmem al sam kupio na ebay na aukciji nov u kutiji...ispao me 50 jura...amortizer+postarina+carina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NO_FEAR 0 Napisano Januar 26, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan E danas sam narucio neki... Kaze covek da treba da mu stigne havarisana iz Italije pa ce da mi posalje. 50 eura. Ali ako nista ne bude od njega ti ces mi dati broj od tog pa cemo da vidimo,a da li su isti???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aj vidi sta ima....sta ce mu stici od te slupane pa da znam...i koje je god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NO_FEAR 0 Napisano Januar 27, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stize mu cela i kaze mi da ni on ne zna nesto mnogo o njoj . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...