johny 0 Napisano Januar 25, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan potreban mi je davac pritiska ulja ( ampula za pritisak ulja) na Moto Guzzi-ju v 35. da li neko zna koju ampulu mogu da koristim,koji je navoj... hvala Nikola 011 329 26 39 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje.Rad 274 Napisano Januar 26, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: RF600+ Prijavi odgovor kao problematičan Ako se dobro secam, mislim da sam koristio od zastave. Postoji reducir koji je usrafljen sa gornje strane izmedju cilindara i uzima pritisak sa lezaja bregaste a u njega je usrafljen davac. Kada odvrces davac desava se da se odvrne sve komplet. Prilikom vracanja pazi da vratis sve bakarne podloske jer moze da se desi da vrh reducira pritisne bregastu i da je blokira! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Januar 26, 2009 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Suša u Kraljevu radi Guzzije. Evo ti njegov broj pa se raspitaj. 064/3627335 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Ako se jos nisi snasao dacu ti ja broj majstora iz Valjeva koji je imao v35 dugi niz godina.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
repsol 0 Napisano Februar 13, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Suša u Kraljevu radi Guzzije. Evo ti njegov broj pa se raspitaj. 064/3627335 Hvala,zvao sam ali nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...