Alekre 15594 Napisano pre 22 sati Integrisan, 8177 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da na Tigru imaš lepe stvari, Wilbers i Mivv. Ne samo što su lepe nego nisu jeftine. Stavi ti njega negde sa strane i uživaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21506 Napisano pre 22 sati Integrisan, 6745 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Eh da je meni naci izduv za moj motor za te pare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2796 Napisano pre 21 sati Drug član, 1251 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Jes skupe, realno. Što kaže jedan moj prijatelj, možda ti baš taj MIVV nekad proda motor. Ako ode na forumu za te pare biće mi drago. Na drugim sajtovima je veća cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aspi 69 Napisano pre 2 sati (promenjeno) U prolazu, 43 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx, Triumph Tiger 1050 abs, Ducati Monster 600 Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, Zlatko LA said: Kako god, MIVV je već u oglase. Nije to moj fazon. Ne mogu da ga slušam ovako. No, problem numero uno na svim stranim forumima a poznato i kod nas su starter kablovi. Na mom su fabrički i nisu baš sjajni, biće zamenjeni verovatno za vikend kad dobijem vremena zbog posla. Za ovo veliko hvala čoveku koji je nesebično na poklon davao znanje, savete i kritike. Vreme će pokazati koliko zaista fali BJB zajednici. Sent from my iPhone using Tapatalk Starter kablovi i obavezno neki akumulator koji je min 200A+ udarne snage kad je hladan.I nema zime. Ja bas cekam te kablove da stignu. Promenio pre 2 sati član Aspi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2796 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Drug član, 1251 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Lagano se skida maska, izduv takodje. Saaaaamo fabrički dolazi u obzir. Sent from my iPhone using Tapatalk Promenio pre 1 sat član Zlatko LA 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2796 Napisano pre 1 sat Drug član, 1251 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Aspi je napisao: Starter kablovi i obavezno neki akumulator koji je min 200A+ udarne snage kad je hladan.I nema zime. Ja bas cekam te kablove da stignu. Stavljen je nov pre nedelju dana, tako da sam miran. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...