Cope 215 Napisano Septembar 10, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Moj kolega i prijatelj, vrstan fotograf, po opredeljenju skuteraš, tera peugeot od 50ccm... Približava se on juèe rampi na Carevoj æupriji u pravcu Banovog Brda i konta da je rampa zatvorena... I ništa... prodje on pored prve rampe laganeze, predje prugu, jer naravno voza nema ni u najavi. E sad kod druge rampe je veæ malo teže proæi, jer je uži prolaz, a i postoji jedna rupèaga, pa i nije baš moranje da se skaèe, ali dobro, žirio je pa šta je tu je. Savlada on i tu rupu ko od šale, i zavrne gas... Krene on dalje, kad iza sebe èuje: Heeej , aloo, momak, eeeeeeej, stani!!!!!!! Okrete se èovek gleda ko ga zove, kad ima šta da vidi, zakaèila se rampa za njegov kofer, i pošla za njim. Nategla se ko praæka. Doda on još malo gasa, i rampa se otkaèi od motora i stade da landara kao luda tamo-ovamo, i traas!!! Puèe i pade na zemlju. Izlete rampadžija iz one svoje kuæice 1x1 metar, i hvata se za glavu. Auu!!! Šta uradi èoveèe!!! On se lepo parkira, jer mu vaspitanje nalaže da ne pobegne, i kaže rampadžiji da je sluèajno došlo do sranja...jbg...pomoæiæe šta treba da se popravi rampa... Rampadžija mu u tom mometnu dade crvenu zastavicu i reèe da maše i da reguliše saobraæaj zajedno sa njim dok ne dodje ekipa za intervencije i ne poravi rampu...I tako ti moj ortak dorih sat vremena, sa sve kacigom na glavi, zastavicom u ruci trpeo razna dobacivanja nervoznih vozaèa automobila koji su se drali na njega kad god zaustavi saobraæaj, a voza ni od korova. Bilo je tu i toplih ljudskih prièa kada se zgotivio sa rampadžijom pa poèele lovaèke prièe tipa: kako je jednom pukla rampa sama od sebe i pala direktno na novi mercedes, kao i situacija kada je pre par godina zaboravio da spusti rampu, pa je tom prilkom zamalo došlo do strašne nesreæe, jer vozu treba oko 70 metara da se zaustavi... Na svu sreæu sve je prošlo dobro... I tako na kraju dodje ekipa. poravi rampu, a moj drugar kada nam je ovo prièao sinoæ na jednoj žurci, nismo mogli (onako pijani) da dojemo sebi od smeha jedno pola sata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Septembar 10, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi trebalo postaviti na neki forum koji citaju saobracajci. Naj efektnija kazna za koju sam ja cuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Septembar 10, 2006 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Zbog štete nanešene rampi na Carevoj Æupriji, NN skuteraš osuðen na sat vremena društveno korisnog rada. Kul. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Septembar 10, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, fenomenalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 10, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka mu cast! Stvarno je laf! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Septembar 11, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma kad je vec otkinuo rampu trabao je da ode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Septembar 11, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Ma kad je vec otkinuo rampu trabao je da ode. I da ponese rampu sa sobom!? Ko zna za sta sve moze da posluzi! :-D p.s. Bas je ispao laf. Ko bi rek`o da ima tak`ih u zemlji Srbiji (po rechima komentatora javnog servisa, zemlji prvaka univerzuma u vaterpolu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 11, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan ...I tako ti moj ortak dobrih sat vremena' date=' sa sve kacigom na glavi, zastavicom u ruci trpeo razna dobacivanja nervoznih vozaèa automobila koji su se drali na njega kad god zaustavi saobraæaj, a voza ni od korova... [/quote'] ha,ha,ha...da sam naisao na takav prizor verovatno bih pomislio da je Skrivena kamera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Septembar 12, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan easy slazem se sa tobom hehhehehhe skroz dobra situacija ovako i treba kaznjavat za slicne stvari shteta shto korisnog rada nema kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Septembar 12, 2006 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nisu te rampe tako opasne kao sto se predstavljaju!? Mora da ih Chinezi prave. Trebalo bi na sledecu spustenu probati full gas, pa Dzeronimoooo... !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Septembar 13, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan E ova prica o rampi bas mi se dopala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1852 Napisano Septembar 13, 2006 Drug član, 920 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo me podsetilo na to kad je moja majka pre desetak godina krenula ujutro na posao i zaustavili je panduri da je smaraju a pri tom svako jutro prolazi pored njih. Ugasi ona kola, da im saobracajnu i vozacku, oni nesto kao kontrolisu, i kad je trebalo da krene dres nece da upali!!! A da situacija bude gora kasni na posao. I ona onako besna ocrni pandure i natera ih da je guraju po ulici nekih dobrih 50m dok ljuta masina nije upalila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan80 11 Napisano Septembar 14, 2006 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan he,he,he , odlicna prica, samo me interesuje da li ste na toj zurci svi bili pijani ili je to pricao dok ste jos bili trezni,.... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...