Jump to content

Moto Zajednica

Džek Rasel Terijeri

Recommended Posts

• Zainteresovan, 159 postova
  • Motocikl: Kawasaki vulcan 1500

Na prodaju 2 šteneta čistokrvnih Džek Rasel terijera. Oštenjeni 13.12.2023. Majka ima rodovnik ali sam je ja isključivo uzeo kao kućnog ljubimca i nisam je vodio na izložbe i ocenjivanje. Ženka je vrhunska i jako pametna. Njeni roditelji su vrhunske krvne linije, otac vice šampion Hintovari Hektor, majka takođe visoko kotirana. Cena kučića je 50e koliko treba za 3 vakcine i 4 čišćenja + 20-30e za hranu i struju što im grejem, faktički bez zarade. Cilj mi je da ostavim jednog mužjaka za sebe i ostalo da prodam po ceni koliko i mene izađe. Ako je neko zainteresovan može poziv 069789362 Bojan. Postavljam slike pa procenite sami. 

IMG_20240101_200702.jpg

IMG_20231229_224227.jpg

IMG_20231220_192759.jpg

IMG_20230108_140306.jpg

• Sviđa mi se 11

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Šteta baš. To su neki posebni psi, ja sam kuju kupio sinu za 5-ti rođendan i toliko nas je kupila da smo rešili da se bar jednom ostvari kao majka i da zadržimo jednog mužjaka, da ne bude sama, a nju da očistimo da ne dođe do incesta. Ova rasa pasa je TVRDIM pametnija od dosta ljudi koje poznajem. 

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 2

Jesu živahni. Pa zašto sam kupio sinu od 5 god baš tog psa? Ne mogu ja da ispratim tempo sina i kuje, oni se super snalaze 😁

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 340 postova
  • Motocikl: TDM 900

Hektor vazi za top JRTa, cena je i vise nego smesna a ovaj pas ima samo manu da se linja malo vise, inace je za decu ako ga naviknete od malena vrh, moj i kad juri zenke ili macke i nece da me poslusa samo kazem- evo ih deca, istog momenta bataljuje sve i dolazi da se igra. 

• Sviđa mi se 1

Pre sat vremena, gixxer750/94 je napisao:

Hektor vazi za top JRTa, cena je i vise nego smesna a ovaj pas ima samo manu da se linja malo vise, inace je za decu ako ga naviknete od malena vrh, moj i kad juri zenke ili macke i nece da me poslusa samo kazem- evo ih deca, istog momenta bataljuje sve i dolazi da se igra. 

Da, Hintovari Hektor je dasa malo žešći. Vidi se i po ženci kakva je, sve je na mestu, kreon, zubalo, stav... Socijalizovana i svašta naučena sa 3 meseca života (a ja nisam nikakav dresera), zato kažem da je pametnija od dosta plitkih a tvrdoglavih ljudi. To sa linjanjem se rešava češljanjem po nekad, uopšte ne često. Šteta je što nemam uslove ni vremena da se bavim kučićima, ovako ću morati da je očistim, nažalost. 

• Sviđa mi se 1

Pre sat vremena, piki je napisao:

Najludji psi,rade na 1000 volti:lol3:,ali su ekstra,srecna prodaja!

Hvala! Ne prodajem ih radi zarade, samo da ih uzmu ljudi koji vole životinje i koji će im pružiti krštene uslove.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 340 postova
  • Motocikl: TDM 900

Srecna prodaja( poklanjanje), ovo je bolje da ode ovde na forumu ili po preporuci  nego da uzme neko kome ce dosaditi ali bi da proba da cuva jer je jeftino. 

• Sviđa mi se 1

pre 26 minuta, gixxer750/94 je napisao:

Srecna prodaja( poklanjanje), ovo je bolje da ode ovde na forumu ili po preporuci  nego da uzme neko kome ce dosaditi ali bi da proba da cuva jer je jeftino. 

Hvala! Upravo to, zato sam ih i oglasio ovde. Ljudi koji vole motore, druženja, ljude...vole i životinje. Ne bih voleo da jednog dana vidim kuče zapušteno, na lancu i u prevrnutom buretu. Jedno štene zadržavam ja (koje ostane), jedno ide kumu koji isto voli životinje i dva da udomim kod normalnih ljudi i ispunio sam misiju. 

Promenio član Hertzeg
  • Podržavam 2

• Ne silazi, 2336 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5

Malopre pričam sa drugarom iz Šljivova, kod Kruševca, na video poziv, vidim ima novo kuče u dvorištu, a poznata "njuška". Baš taj, Džek Rasel...

• Sviđa mi se 1

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja