Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki gsx 600f katana

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Pozdrav svim članovima.

Posedujem Suzuki gsx 600f 2000 godište.

Da li znate neki dobar ovlašćeni servis za suzuki? nisu mi bitne cene toliko ali bar da odrade posao kako treba? Stanujem na teritoriji opštine Stara Pazova pa da je u blizini što se kaže u krugu bar do 50km.

Potrebna zamena lanca i lancanika i slavina od goriva flisuje pusta gorivo i kad je ugasen.

Hvala 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 387 postova
  • Motocikl: Suzuki gsx 750f

Ja u blizini ne znam, ali mala pomoć je da to može da ti odradi bilo koji proveren moto mehaničar. 3t racing ti je ovlašćen suzukijev servis i rade dobro, ali se nalazi između KG i KV. Imaju sve delove, ali su pretrpani poslom.

Slavina je boljka kod svakog. Imaš da kupiš kit za reparaciju. Mene je pre par godina koštao oko 30 evrića, ali japanski. Od tada nisam imao problema. Lanac i lančanici su ti oko 135 evra (bili), ali zavisi i od toga šta hoćeš. Postoje razlike u cenama.

• Zainteresovan, 159 postova
  • Motocikl: Kawasaki vulcan 1500

Pozdrav i dobrodošao :zdravo: to nisu zahtevni poslovi, pogotovo menjanje slavine ili ti reparacija iste. Isprazni rezervoar, skini slavinu (pre toga kupi set za reparaciju), očisti slavinu, izmenjaj gumice i vrati slavinu nazad. Lančanike i lanac nemoj sam ako nemaš iskustva a može da ti zameni bilo koji kršteni mehaničar. Mislim da ti za ove stvari ne treba ovlašćeni servis. 

• Hvala 1
  • Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja