Raške 0 Napisano Decembar 31, 2023 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim članovima. Posedujem Suzuki gsx 600f 2000 godište. Da li znate neki dobar ovlašćeni servis za suzuki? nisu mi bitne cene toliko ali bar da odrade posao kako treba? Stanujem na teritoriji opštine Stara Pazova pa da je u blizini što se kaže u krugu bar do 50km. Potrebna zamena lanca i lancanika i slavina od goriva flisuje pusta gorivo i kad je ugasen. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Januar 1, 2024 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Ja u blizini ne znam, ali mala pomoć je da to može da ti odradi bilo koji proveren moto mehaničar. 3t racing ti je ovlašćen suzukijev servis i rade dobro, ali se nalazi između KG i KV. Imaju sve delove, ali su pretrpani poslom. Slavina je boljka kod svakog. Imaš da kupiš kit za reparaciju. Mene je pre par godina koštao oko 30 evrića, ali japanski. Od tada nisam imao problema. Lanac i lančanici su ti oko 135 evra (bili), ali zavisi i od toga šta hoćeš. Postoje razlike u cenama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Januar 1, 2024 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao to nisu zahtevni poslovi, pogotovo menjanje slavine ili ti reparacija iste. Isprazni rezervoar, skini slavinu (pre toga kupi set za reparaciju), očisti slavinu, izmenjaj gumice i vrati slavinu nazad. Lančanike i lanac nemoj sam ako nemaš iskustva a može da ti zameni bilo koji kršteni mehaničar. Mislim da ti za ove stvari ne treba ovlašćeni servis. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...