Jump to content

Moto Zajednica

gs 1200

Recommended Posts

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: bmw

pozdrav kolege,

posto sam nedavno prodao svoju hondicu sad mjerkam jednog gs-a, muci me samo to sto sam visok (nizak :) ) cca 175 + djon od cizama 👢 e sad ako je neko slicne visine da mi samo potvrdi da je moguce, ili ne,  osobi mojih gabarita vladati motociklom u realnom saobracaju.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 828 postova
  • Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200
pre 3 minuta, slavisa-TRANSALP je napisao:

pozdrav kolege,

posto sam nedavno prodao svoju hondicu sad mjerkam jednog gs-a, muci me samo to sto sam visok (nizak :) ) cca 175 + djon od cizama 👢 e sad ako je neko slicne visine da mi samo potvrdi da je moguce, ili ne,  osobi mojih gabarita vladati motociklom u realnom saobracaju.

Могуће је. Имаш наменско ниже седиште и решен проблем…

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 21 postova

na papiru je samo 2cm vislji od transalpa, ne znam sa tim nizim sjedistem mozda bi se spustio na ta 84,5 cm, no kontam da nije sve u visini sjedista, cisto zbog sirine i njegovih gabarita.

• U prolazu, 85 postova
  • Motocikl: Honda XL650V Transalp

Sa TA 650 (700 bi trebalo da ima slicnu visinu sedista) seo sam na 1200GS. Visine sedista su tu negde, GS ima siri korman, a i rezervoar i sediste su mu siri pa deluje da je krpuniji/veci. TA je u odnosu na GS kao bicikla medju nogama, kod GSa se vise oseca tezina u mestu. Ja sam 183cm i oba su mi taman, a inseam (unutrasnja duzina nogavice) mi je 80cm, cisto da imas za poredjenje. Voznju ova dva motora ne treba komentarisati, razlika je velika. Vidjao sam i nize od mene na GSu, tako da moze. Najbolje da sednes i da probas.

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 224 postova
  • Motocikl: BMW R1150GS

Da, Iron je to dobro primetio. 
Ja sam ‘visok’ 172cm, generalno zdepast/patuljast, a opet lepo vladam motorom. Naravno, u mestu je tesko (guranje u i iz garaze) i vec mi je dva puta pao ali to je samo moje neiskustvo jer mi od tada nije nijednom pao i verujem da ni nece. Tezak je u pm ali cim se krene iz mesta - ma kao svaki drugi motor. 

Naravno, voleo bih da je nizi za 2-3cm i poradicu na tome od proleca cisto da imam dodatnog ‘gripa’ kad stojim ili se pomeram na malom prostoru. Ovako imam 1cm na prstima dodira sa podlogom. 

NAPOMENA: Strasnije zvuci nego sto je zaista osecaj u praksi. Sve je to super. 

Cak sam isao u Ledince na neki off road i uleteo u blato i zamalo da me zbaci dva puta ali sam se nekako iskobeljao sa tolikim i tako visokim motorom. Sve 5. 

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 21 postova

hvala ljudi, rijesili ste mi dilemu (ako je uopste i bila) sad u potragu za dobrim primjerkom. ljudi mi govore da zaobidjem 13/14 god, jel moguce da su serijiski toliko problematcni ili je to samo "spika" zbog smjene generacije?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja