jamana 43 Napisano Jun 28, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Posto se covek iz Pozarevca za dve nedelje nije udostojio ni da se javi a o dolasku da ne govorim,oglas je ponovo aktuelan za Zoranu i sve ostale koji su se interesovali u medjuvremenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Jun 30, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan A sta dolazi u kombinaciju za zamenu doplacujes li ili trazis doplatu. Kakve su ti realne zelje? Doplacujem.Prednost enduro,xt600,kle,... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Jul 1, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hoces li i ti u nas KK "klan"... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Jul 1, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel more zamena za biciglu... nov kume... 21 brzina...e kume ide k'o lud... samo glavu za glavu... i bez dodatnih glava! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 2, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Probo ja motor pre nekoliko dana, rado bi ga posedovao, al i ove sto imam - nemam gde da drzim . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Jul 19, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Jel more zamena za biciglu... nov kume... 21 brzina...e kume ide k'o lud... samo glavu za glavu... i bez dodatnih glava! ;D ;D ;D Odlican ti je bajs ali nekako me mrzi da okrecem pedale po ovoj vrucini. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... :-[ pedale nam sreću kvare... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Jul 31, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan ... :-[ pedale nam sreću kvare... I dalje niko nista,kanda cu ipak biti prinudjen da okrecem pedale! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14565 Napisano Jul 31, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan evo ti kawa a za kusur ce se dogovorimo :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Jul 31, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan da li si zainteresovan za er6f ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Avgust 3, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan da li si zainteresovan za er6f ? Radje bi neku enduru ali ko zna.Danas sam ceo dan u Beogradu pa ako uhvatis vremena javi se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan 3200km.Drugari me zezaju kad se pojavim sa "Opet si motorom,pa vozio si ga prosle godine...!" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Avgust 16, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Samo budi uporan i forsiraj oglas i na drugim oglasivacima (motor-berza.com, halooglasi i sl.) I ako je nas forum dobro posecen realno je to dosta manji broj u odnosu na sve one koji voze ili bi zeleli da voze motor. Inace YBR je odlican motor i sigurno ce se pojaviti kupac. Negde smo cini mi se zajedno pustili u prodaju i evo moj je otisao tek pre neki dan. Nasu YBR-ku je kupila na primer devojka koja tek namerava da pocni da vozi motore. Decko joj vozi Versus i bila je suvozacica kod njega pa je odlucila da i ona pocne. To je prednost YBR-a. Po meni najbolji motor za pocetnika, za devojke ili za nekoga ko nece da se smara sa kvarovima, odrzavanjem...Odlican je i za starije, iskusnije kao dodatni, drugi motor za grad i za svakodnevno zavrsavanje posla u lokalu...brz, startan, okretan, upravljiv, stedljiv. Tako da ce se sigurno prodati ali kao sto sam napred napisao...forsiraj oglas kod sto vise oglasivaca. Srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Avgust 19, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Nema ga nigde sem na BJBu.Jasno je i meni da ce pre naci kupca na moto-berzi ali ne zurim jer jos nisam popravio Cagivu koja stoji kod majstora pa mi ne smeta,a i cim bih se vozao ako bih ga prodao? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5064 Napisano Avgust 20, 2009 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor je carski za grad, a i cini mi se da je tvoj super primerak, kome promakne....pa nek se kaje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Septembar 9, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Povratak sa odmora i sa 10te strane. ;D Motor jos nije prodat a svi koji su mi nabijali roming mogu sad da dodju i pogledaju ga! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Vec vise od godinu dana prodajem dobar,nov motor koji je presao 3300 km posle tri godine... Sta reci,ili da ga dam dzabe ili da odustanem od prodaje i vozam ga po gradu do penzije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Octobar 5, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dejane, Trza li ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Dejane, Trza li ? Nista,a sad kad je Cagiva dosla iz servisa bas se guraju u garazi. Malo sam se svrckao po gradu pa je sad presao 3300km. @ stufi Puno ti je sanduce!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Octobar 6, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan A zamena za Liberty uz moju doplatu, cisto ako ti treba skuter Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Octobar 14, 2009 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan jel pališ povremeno ibru, da ne zariba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zilens 2 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Tako Dobar Motor Prijavi odgovor kao problematičan neka endura? mozda aprilia pegaso 650 2000.god imas na forumu pa se javi pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zilens 2 Napisano Octobar 17, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Tako Dobar Motor Prijavi odgovor kao problematičan samo da dodam video vozio motor skroz ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Opet ja na vasim malim ekranima! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan o ne, opet.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...