zemunac72 1453 Napisano Decembar 14, 2023 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem zadnji displej sa svim kablovima za prikljucivanje na fabricki radio,multimediju...bio mi je u BMW f10,koriscen 5 puta. Sjajna zanimacija za decu na putovanju,za gledanje crtaca,filmova,igranje igrica... Kao nov,bez tackice ostecenja na ekranu. Ulaz za usb,karticu,slusalice... Cena 100e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Decembar 15, 2023 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Nekad si vozio pravi auto... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Decembar 16, 2023 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Nemanja_zem je napisao: Nekad si vozio pravi auto... Kad sam ga prodao ,kao da sam vratio dug zelenasima. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Decembar 20, 2023 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...