zozon 6 Napisano Mart 3, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan po meni, jedina da kazem zamerka je bila, sto nisu umesto ove u rozim gacicama sredstva preusmerili na drugi bend, osta lo je sve za pohvalu. totaalna ludnica A ja sam se u ovih par postova bas vezao za " ovu u roze gacicama" i mnogo mi je zao sto nisam bio u Bijeljini ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 3, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan po meni, jedina da kazem zamerka je bila, sto nisu umesto ove u rozim gacicama sredstva preusmerili na drugi bend, osta lo je sve za pohvalu. totaalna ludnica A ja sam se u ovih par postova bas vezao za " ovu u roze gacicama" i mnogo mi je zao sto nisam bio u Bijeljini ;D E evo ti je onda jos malo. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Mart 3, 2009 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Splet "glupih okolnosti" me sprecio da dodjem....ali popravicemo to na ljeto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Mart 3, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Splet "glupih okolnosti" me sprecio da dodjem....ali popravicemo to na ljeto Ne brini, mi nikome ne pišemo minuse, samo nam je žao kada neko ne uspije da sklopi kockice pa da druženje i zabava budu žešći. ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Mart 8, 2009 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan jbg....svima nam je zao .... Ja sam u medjuvremenu imao "buran" slijed "milih" i "nemilih" dogadjaja....i uspjeo sam cak i bez prsta da ostanem ali nadoknadicemo mi to drugom prilikom cim skinem konce ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Mart 8, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan jbg....svima nam je zao .... Ja sam u medjuvremenu imao "buran" slijed "milih" i "nemilih" dogadjaja....i uspjeo sam cak i bez prsta da ostanem ali nadoknadicemo mi to drugom prilikom cim skinem konce ..... Nije, valjda, stradao "onaj" prst ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Mart 9, 2009 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan tek sam maloprije stigao u Umag,pa kada dodjem u normalu postavljam slike Jos nisi dosao u normalu? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Mart 9, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan jbg....svima nam je zao .... Ja sam u medjuvremenu imao "buran" slijed "milih" i "nemilih" dogadjaja....i uspjeo sam cak i bez prsta da ostanem ali nadoknadicemo mi to drugom prilikom cim skinem konce ..... Sta je,nezadovoljni pacijent ?? Pa mora da bude nezadovoljan kada mislis na druge stvari (one stvari ) !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Mart 9, 2009 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije "onaj" al je zato "skracen" kaziprst desne ruke...."obozavateljke" ne moraju da brinu .... Pazite se kad cistite i podmazujete lanac...moze se desiti da "propustite" neki od Winter Party-a ...jedan tako podmazivo i...jebiga Kupujem masinu "na kardan" pa sigurno dolazim na sledeci Party jer vidim da sam dosta toga propustio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 9, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije "onaj" al je zato "skracen" kaziprst desne ruke...."obozavateljke" ne moraju da brinu .... Pazite se kad cistite i podmazujete lanac...moze se desiti da "propustite" neki od Winter Party-a ...jedan tako podmazivo i...jebiga Kupujem masinu "na kardan" pa sigurno dolazim na sledeci Party jer vidim da sam dosta toga propustio.... Nemoj za boga miloga, kakav si baksuz otkinuce ti kardan ruku (nedo Bog). ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
backseatgirl 0 Napisano Mart 10, 2009 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan koliko vidim zurka je bila extra!!!! steta sto nisam bila.... svaka cast organizatorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Mart 10, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan koliko vidim zurka je bila extra!!!! steta sto nisam bila.... svaka cast organizatorima. Pa zar ti nemaš nekog bajkera "pri ruci" da te nagovori da dođeš ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
backseatgirl 0 Napisano Mart 10, 2009 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan koliko vidim zurka je bila extra!!!! steta sto nisam bila.... svaka cast organizatorima. Pa zar ti nemaš nekog bajkera "pri ruci" da te nagovori da dođeš ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
backseatgirl 0 Napisano Mart 10, 2009 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne trebaju mi ti "pri ruci" bajkeri nisam se uspjela dobro organizovati ovaj put, ali nadam se da cu uspjeti sledece godine doci na zurku, jer mi se cini da vam je svake godine sve bolja i bolja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...