BRACO 3311 Napisano Februar 8, 2015 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Hehe površina kontakta gume je vjerujem bila cijelih 1cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Februar 8, 2015 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Pa izgleda neki pogresan manual.... :-) :-) :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Februar 8, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Da ti nije mozda guma okrenuta u kontra smeru? Ja sam moju prednju na 2.5 a zadnju na 2.7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 8, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Kakve veze ima i da mu je guma okrenuta u kontra smeru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Februar 8, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Pa guma ima svoj smer sa razlogom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 8, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ima. Da izbacuje vodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Februar 8, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Meni vulkaziner rece da ne retko vidja okrenute gume naopako i da ljudi padaju zbog toga, jer nema pravilno prijanjanje na podlogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Februar 8, 2015 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Prednju 120/70/17 pumpam na 2,5 a zadnju 180/55/17 2,9-3kp na Michelin PR4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Februar 8, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Meni vulkaziner rece da ne retko vidja okrenute gume naopako i da ljudi padaju zbog toga, jer nema pravilno prijanjanje na podlogu kazhu da je svejedno po suvom kako ide guma, po mokrom jako bitno jer kanali za vodu ne rade kontra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alfar 2 Napisano Mart 4, 2015 U prolazu, 12 postova Lokacija: Italija,Venezia Motocikl: Honda Cbr600F sport Prijavi odgovor kao problematičan Evo polako upoznajem forum pa da se parkiram medju Cbrovce 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Mart 4, 2015 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Još da je crno bela, pa sve potaman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alfar 2 Napisano Mart 4, 2015 U prolazu, 12 postova Lokacija: Italija,Venezia Motocikl: Honda Cbr600F sport Prijavi odgovor kao problematičan Bila je u orginalu sivo crna ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Mart 4, 2015 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan lepo si ga sredio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alfar 2 Napisano Mart 4, 2015 U prolazu, 12 postova Lokacija: Italija,Venezia Motocikl: Honda Cbr600F sport Prijavi odgovor kao problematičan Hvala..samo jos kad dodjem u Srbiju hocu na retrovizore da uradim logo nase zastave i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Mart 5, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alfar 2 Napisano Mart 5, 2015 U prolazu, 12 postova Lokacija: Italija,Venezia Motocikl: Honda Cbr600F sport Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Mart 5, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi juce sam zamenio lanac i lancanike na mojoj Hondi cbr600f2,lanac i lancanici JT 15-44 ali je spaner max zategnut kao da je lanac dugacak tj.osovina tocka ima jos 1cm hoda do krajnjeg polozaja. Pa me buni da li je to ok.ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alfar 2 Napisano Mart 5, 2015 U prolazu, 12 postova Lokacija: Italija,Venezia Motocikl: Honda Cbr600F sport Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako ti je stajao stari lanac Jel isto imao toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Mart 5, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Otprilike isto toliko,cuo sam se danas sa Bokilicem i on mi kaze da je to ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Axo_Keki 0 Napisano Maj 5, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Cazin Bosna i Hercegovina Motocikl: Skuter 125 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ponosnim vlasnicima i onima koji ce to tek da budu Nakon nekoliko godina (10-ak) vozikanja na razno raznim skuterima doslo je vrijeme da se predje na pravi motor Imam 24 god, polozenu B kategoriju, sljedeceg mjeseca planiram upisati A Sta ocekujem od motora: Godisnje napraviti neku duzu turu od 500+ km Tip motora koji mi se svidjaju: Naked i sport-touring Nakon toliko razgledanja motora i citanja textova nedvojbeno izbor je pao na klasu 500ccm ili 600ccm Prednost klase 500ccm se ogleda u tome da bi odrzavanje bilo jeftinije takodjer i registracija a u prvom planu je i manja snaga motora jer ipak nemam iskustvo sa saltacima ali kako mnogi kazu klasa 500ccm brzo biva prevazidjena, Sto se tice klase 500 u uzi izbor su upali: GS 500, ER5 Moja zelja je klasa 600 i to nista drugo nego CBR 600F od 99. pa na dalje ali nekako najveca zelja je model od 01-03! Iako jos ne posjedujem CBR-ku htio sam samo da vam kazem : koji li ste vi sretniciiiiii.....zavidim vam iii zavidim i svima onima za kojima se okrenem kada prodjuu Nadam se da ce neko dati par savjeta sto se tice CBR 600F-a kao prvog velikog motora.....jer kao sto znate nismo u mogucnosti svako par god prelaziti iz kategorije u kategoriju i jednostavno smo prisiljeni odmah kupiti ono sto je najbolje ulozeno-dobiveno a to je zasigurno CBR pozz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Septembar 3, 2015 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Da se prijavim u sektu Jedno pitanje, hteo bi malo da unapredim udobnost u voznji, razmisljam da mu ubacim volan od VFR 750 RC36, posto je on malo vislji i blizi prema vozacu, pa me interesuje da li je neko stavljao, imaju isti precnik stapova 41mm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Octobar 9, 2015 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jbt umrece nam sekta, niko nista ne raboti Evo jedna fotka sa novim Race-Ada cunkom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 9, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo. A vidim i drva su spremna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Octobar 9, 2015 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan nego, sad umesto cepanja motora cepam drva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Octobar 9, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Biker-Boy... Zašto tako dugačak dimnjak? Zar nisi probao neki malo kraći pa vidio da li je ljepši?Ne znam, samo se pitam da li bi bio ljepši da je malo kraći? P.S. da znam, dužina je važna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...