crw 0 Napisano Mart 11, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan Brate, daj malo detalja oko Sporteca M3. Gde si uzeo, cena, usluga (njihova montaža i balansiranje ili...) ima nas dosta koji bi da nabacimo isti pneumatik. PS: Makina izgleda baš očuvano, kad si zadnji put radio prednju viljušku (ulje, semeninzi). semeringe i ulje u viljusci , ulje u motoru i taj neki redovan servis je odradjen nesto posle kupovine motora..dosta je ocuvan, ima par ogrebotina ali ipak motor ima 15 godina tako da... sto se tice guma, posle michelinki starih 7 godina ovaj sportec m3 je preporodio motor..guma je stvarno dobra i ima veoma dobar grip i na suvom i po mokrom,nikad mi nije proklizao u krivini (na miseluku isprobano u svim vremenskim uslovima ;D ) tako da moja preporuka za gume..kupljene su u moto servis spanovic na autoputu za bg u zemunu, u cenu je bila uracunata i zamena guma a sve ukupno je placeno oko 20000 din..cene se tacno ne secam to je bilo u novembru pred kraj sezone.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komita 6 Napisano Mart 11, 2009 U prolazu, 81 postova Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan E sada su se cene (nažalost) malo promenile. Sada mu to dođe 335.12 evropskih dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Jel tebi zadnja 180? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komita 6 Napisano Mart 12, 2009 U prolazu, 81 postova Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Jel tebi zadnja 180? Baš ta. Malo li je na ovu krizu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ni mi sa 160 nismo bolje srece,20 jevra manje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko konja ima udovica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan da se prijavim i ja sa rr-om Izvinte na pitanju,a gde su vam tablice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kris600rr 0 Napisano Mart 13, 2009 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedne TVOJA SA TABLICOM NAJRUZNIJA OD SVIH ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Tablice , pa tamo gde ima je mesto u gepeku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komita 6 Napisano Mart 14, 2009 U prolazu, 81 postova Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga mrzi da zuji po netu, evo linka http://www.blackbears.ru/index_en.php?get=manual. Ima baš dosta Hondica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shara 0 Napisano Mart 17, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje...al izgleda da samo mojoj zvrci nesto u masini ali dobro...sredice to momci iz mcm-a kad resim da je oteram... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komita 6 Napisano Mart 20, 2009 U prolazu, 81 postova Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Čisto radi nekog poređenja, upravo sam odjavio tablice i uradio kupoprodajni ugovor. Cena 7800.00 din. Ako neko planira sličan poduhvat, da zna šta ga čeka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lorenzo 1 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: Slavonija Prijavi odgovor kao problematičan Da vam pokažem šta u srcu nose vaše ljubimice Prijatelju je zaglavila ručka gasa(na RR-u), i rastavili smo ju skroz do leptirastih tijela. Sajla nije bila puknuta, nego su se leptirasta tijela zaglavila u čađi , a motor ima 17 tisuća km. Zračni filter je bio spreman za mijenjanje, ali budući da ga nismo imali ostavili smo ga Sve počistili, i zatvorili i sad radi kao beba. Uskoro ću morat rastavljati svoju, da promijenim zračni filter i nadam se da neću imati nekih problema jer sam već apsolvirala rastavljanje U svakom slučaju , htjela sam reći da kad se rastavlja bolje je napraviti sve odjednom šta se treba jer ju je zahebano slagati(iako se ne može desiti da pogriješite u slaganju). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lorenzo 1 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: Slavonija Prijavi odgovor kao problematičan Na samom leptirastom tijelu postoji nekakav dihtung, ali + čađa i zaglavilo se inače taj moj prijatelj jako rasteže po gasu i kad ju je naglo otpustio desilo se šta se desilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lorenzo 1 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: Slavonija Prijavi odgovor kao problematičan I samo još jedno pitanje. Da li netko ima manual s objašnjenjem kako se mijenja ulje u prednjoj vilici, koliko ga treba, koja vrsta ulja ili koja mješavina? Bila bi zahvalna, jer već danima tražim po internetu neki link za pdf service/repair (ne owner) manual i ništa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Mart 24, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Koje ti je godiste RR??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lorenzo 1 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: Slavonija Prijavi odgovor kao problematičan Koje ti je godiste RR??? 2005. godište Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kris600rr 0 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan EVO OVDE IMAS MANUALA PA TRAZI.POZZZ ;) ;) ;)http://blackbears.ru/index_en.php?get=manual Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Mart 26, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Znaš li još nekoga ko vozi 600 F Sport? Evo da se i ja prijavim '03 F Sport - lepo piše u saobraćajnoj godište... Ma verovatno je prva registracija '03... Crveno crna - stock sa Arrow titanium auspuFom... Slike slede sledećom prilikom - na poslu sam... Nego - da priupitam kolege (i ostale bajkere koji voze F4i): kada vam pali ventilator ??? Znam, znam, leti, u gradu, pri kreni-stani vožnji, kada je mnogo vruće... Ne to - nego - na kojoj temp? Šta kaže digitalni pokazivač na cajgeru..? Ja sam moju pustio do 108 sC i onda okinuo ventilator (ručni prekidač). :-\ Par osoba mi je reklo da mogu da ga pustim do 112-114 sC, ali se ne bih baš mnogo za*ebavao sa tim stvarima... Na par stranih foruma ((CBRnet i CBR forum) sam našao sledeće podatke: "diagnosis of this is kinda hard w/out a digital reading of the temp... for all we kno, your analog guage could be out of calibration and the bike isnt actually getting that hot. u may want to figure out a way to accurately measure the water temp w/ a diff thermometer so u kno how hot the bike is actually getting. 225-230 (107-110 sC)... no big deal. 240+ (115+ sC)... not good. 255+ (123+ sC)... EEK! " A evo šta kaže priručnik: Fan Motor Switch Start to Close (ON) 98-102 sC (208 - 216 sF) Stop to Open 93-97 sC (199 - 207 sF) Sad - od 102 do 114 sC nije baš mala razlika... :o ??? :-\ Kao što rekoh, sa tim ne bih baš puno eksperimentisao, ali ako bi bi vas par dalo "časnu reč" ;D ;D ;D da i kod vas okida tek oko 114 sC, možda i skupim **da i sa prstom na prekidaču sačekam i do 114... Inače, postoji varijanta da se meri otpor termoprekidača na određenoj temp, i on (otpor) mora biti u odrđenom rasponu ako je termoswitch ok. Dakle, ako ne dobijem neki ohrabrujući feedback ovde - ovih dana sledi zamena antifreeze-a i eksperimetisanje sa termo prekidačem... Hvala unapred na informacijama. pozz p.s. - ako se jedan od vas ne zove Zlatan - znam još jednog bajkera koji vozi Crveno Crnu F Sport. Slučajno sam na NBG ispred banke parkirao pored njegove, i taman da krenem, kad vidim prilazi lik sa kacigom i nešt čačka po telefonu... He, he - trebali ste da mu vidite facu kada je rasejano prišao mom bajku tražeći ključeve i onda ukapirao da nešto nije u redu :D ;D - treptao je par sekundi zbunjeno i onda video svoj bajk par metara dalje... Lepo smo se ispričali. Kul lik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lorenzo 1 Napisano Mart 26, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: Slavonija Prijavi odgovor kao problematičan EVO OVDE IMAS MANUALA PA TRAZI.POZZZ ;) ;) ;)http://blackbears.ru/index_en.php?get=manual hvala na trudu al ne pomaže mi to puno :-[ Tu postoji samo manual za 2003 g. a taj imam, treba mi baš za 2005 jer moram promijeniti ulje u vilici i zanima me koliko čega i koja mješavina :-\ Ako netko ima samo tu informaciju bila bi mu jako zahvalna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Mart 26, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan EVO OVDE IMAS MANUALA PA TRAZI.POZZZ ;) ;) ;)http://blackbears.ru/index_en.php?get=manual hvala na trudu al ne pomaže mi to puno :-[ Tu postoji samo manual za 2003 g. a taj imam, treba mi baš za 2005 jer moram promijeniti ulje u vilici i zanima me koliko čega i koja mješavina :-\ Ako netko ima samo tu informaciju bila bi mu jako zahvalna 'Ajde da probam i ja: CBR600 RR (2003-2004) http://xfer.gofastvideo.com/gallery/getite...rviceManual.pdf CBR600 RR (2004-2005) http://www.stephygee.com/600RRmanual.zip Da budem iskren - nisam probao da ih skinem i uporedim da li su ok... So - good luck Pozz... p.s. - ako su OK - obavesti i ostale bajkere na forumu kada saznaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lorenzo 1 Napisano Mart 26, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: Slavonija Prijavi odgovor kao problematičan Nije to to šta mi treba ali linkovi su dobri za ove stare honde, do 2004 god. EDIT: Trebam podatke za izmjenu ulja u upside-down vilici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...