Driver023 57 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan CBR 600 ce definitivno biti moj sledeci motor, sad bas gledam slike vasih motora, i ne mogu da se nagledam... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komita 6 Napisano Mart 8, 2009 U prolazu, 81 postova Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan E pa ljudi, servis je završen, Hondica prede, a meni osmeh od uva do uva. Malo sam prestao sa smehom kada sam se rastao od 200 evropskih dinara, ali nije mi žao. Motor ne mogu da prepoznam. Troškovi su bili sledeći: Motul 300V..............................4x16.7e......66.8 Filter ulja................................................11.4 Ostale tečnosti................................... oko 20 Zadnje kočione pločice................................ 31.3 Prekidač zadnjeg stop svetla.........................14 Ostatak novca za RAD................................56.5 Oprao je filter vazduha, kod štelovanja ventila zamenjeno je 15 pločica, neke su skoro bile u toleranciji ali jbg. kad je Milan perfekcionista. Od ranije mi je neko pogrešno okrenuo difuzore za 180, ajnšpric se bio blago razlabavio, pa je i to sređeno, doduše bilo je malo jahanja kako to ja nisam primetio, al ajd sad. Neću da komentarišem Milana kao čoveka, ima druga tema za to, ali ga preporučujem kao majstora od sveg srca. Skrećem pažnju svima koji čitaju ovo da ne pretežu zadnji točak, jer sam svoj jedva odvio, a u servisu je već bio K-6 1000-ka kome je zbog iste gluposti aluminijumski distancer uništio ležajeve zadnjeg točka. Zato treba skrenuti pažnju vulkanizeru da ne prilazi motoru pneumatskim pištoljem. Sad odoh u vožnju, jebo kišu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 48 Napisano Mart 8, 2009 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan stvarno prave lepotice ) ja sam u potrazi za motorom pa se nadam da cu uskoro i ja ovde moci okaciti po neku sliku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_kele 0 Napisano Mart 8, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan @Komita Bogami lep servis stvarno, sad si bar miran! Mislim da ima nesto u vlasnicima Honde, malo bolje odrzavaju svoje mezimice od drugih Ja sam za ulje koristio Silkolene (kupio u Markosu, samo to imaju). Kontam da je OK, ali sta mislite da li ovaj Motul 300 bas toliko bolji? Cena jeste veca (Silkolene je bio oko 11-12e)... Koja jos ulja koristite? Neko mi je jednom rekao da za starije motore (tu podrazumevam i svoj) ful sinteticka ulja nisu najbolja jer kad su ti motori pravljeni ta ulja nisu postajala na danasnjem nivou, nego kao da su najbolja polusinteticka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dora warrior 6 Napisano Mart 8, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Yamaha Star Warrior 1700 Prijavi odgovor kao problematičan Honda je Honda !!!!!!!Skoro nikad ne zakaze, i ako si dobar prema njoj neces nikada imati problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Mart 8, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Honda je Honda !!!!!!!Skoro nikad ne zakaze, i ako si dobar prema njoj neces nikada imati problema. Stvarno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bg 0 Napisano Mart 9, 2009 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako nalazite te Fove koji su 10ak godina stare a izgledaju kao casa??? otkrite mi tajnu ljudi,stvarno jurim jednog Fa ali sam se nagledao kanti za sve pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Godinu dana sam je vijao,nagledao se svakakvog smeca dok je nisam nasao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_kele 0 Napisano Mart 9, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kako nalazite te Fove koji su 10ak godina stare a izgledaju kao casa??? otkrite mi tajnu ljudi,stvarno jurim jednog Fa ali sam se nagledao kanti za sve pare... I ja sam prosle godine bio u istoj situaciji kao i ti, ili raspad ili mutljaju nesto ili preskupo. Doslo je dotle da odustajem od motora. I reko sam aj da vidim jos ovaj i ako taj nije kako treba ne kupujem nista i dodjavola. Na moju srecu potrefio se. Mozda treba nekad i dati 100-200e vise ako znas da je motor dobar iako realno ne vredi tih 200e vise. Jednostavno izgubis vreme i zivaca u potrazi, a kad provozas motor sa kojim si ful zadovoljan onda vise nije bitno koliko si platio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komita 6 Napisano Mart 9, 2009 U prolazu, 81 postova Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 21. Septembra 2007. sam imao lovu u džepu, a Hondu kupio 15.Oktobra 2008. pa ti vidi koliko dugo se juri dobar motor. Srećom da sam u međuvremenu imao malu žabarku od 125 kuba, ali i da nisam, ne verujem da bih više žurio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komita 6 Napisano Mart 9, 2009 U prolazu, 81 postova Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Spremio sam oko 100 evropskih dinara (plus-minus 20%), da na sajmu pazarim neku pristojnu tank torbu, pa ako neko ima savet koji bi model i veličina (litraža) najbolje čučnula na moj motor, svi saveti su dobrodošli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_kele 0 Napisano Mart 10, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako cuci ova Lousi-ova sto svi imamo na mom motoru. Ima boljih, ali ova je OK, a pogotovo za te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kris600rr 0 Napisano Mart 10, 2009 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV LJUDI, EVO I MENE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Raste sekta! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komita 6 Napisano Mart 10, 2009 U prolazu, 81 postova Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Raste sekta! Pu, pu da je ne ureknemo, baš raste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kris600rr 0 Napisano Mart 10, 2009 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan NEKA NEKA ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Komita,jesi joj ti spustao prednji kraj ili si je takvu kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komita 6 Napisano Mart 10, 2009 U prolazu, 81 postova Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Bila je takva. Nisam primetio da je niža nego obično, jer sam jesenas bio kod Dekija u KG-u koji je imao istu samo u beloj varijanti. Stajale su jedna kraj druge, čak sam je i probao i nisam primetio razliku u visini. E sad jedino ako je i njegova spuštana. Znaš li još nekoga ko vozi 600 F Sport? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam koliko ti stapovi vire iz mosta,kod mene ne vire uopste,a znam da postoji mogucnost da se spusti,pa reko da priupitam da li treba na nesto da obratim paznju da ne bi nesto usrao! Dva moja drugara su vozile F4,ali nisu bile Sport! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komita 6 Napisano Mart 10, 2009 U prolazu, 81 postova Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Obično kada se nešto izglupiraš, ćutiš o tome. Ali evo ja ću svoju glupost da obelodanim, da se nebi još neko od vas maltretirao. Preko zime mi je bio skinut akumulator sa motora, pa se samim tim sat (časovnik) resetovao. Kad god čekam u mestu da motor postigne radnu temperaturu, probao sam sve moguće kombinacije 2 postojeća tastera na tabli i ništa. Kad sam već rešio da odustanem, na jednom stranom forumu sam pronašao da se sat podešava sa ugašenim motorom, tj. taster na OFF. Nije neka mudrost, ali može da koristi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan da se prijavim i ja sa rr-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Mart 11, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Obično kada se nešto izglupiraš, ćutiš o tome. Ali evo ja ću svoju glupost da obelodanim, da se nebi još neko od vas maltretirao. Preko zime mi je bio skinut akumulator sa motora, pa se samim tim sat (časovnik) resetovao. Kad god čekam u mestu da motor postigne radnu temperaturu, probao sam sve moguće kombinacije 2 postojeća tastera na tabli i ništa. Kad sam već rešio da odustanem, na jednom stranom forumu sam pronašao da se sat podešava sa ugašenim motorom, tj. taster na OFF. Nije neka mudrost, ali može da koristi. Ti si usao u digitalno doba,ja planiram jos dugo da ostanem na dobrim starim analognim cajgerima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Mart 11, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan da se zapljunem i ja ;D cbr 600 f2 93' godiste..sta reci za ovaj motor sto nije receno, ide , ne kvari se. servis redovno..jesenas dobio nove metzeler sportec m3 gume tako da se mnogo bolje ponasa u krivinama...ma bombona od motora..hteo sam da ga prodam ove sezone, al ipak sam odlucio da se jos druzim sa njim jer je stvarno motor koji ispunjava sva moja ocekivanja i potrebe..evo i slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Mart 11, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi u NS kupio gume? Koji novci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komita 6 Napisano Mart 11, 2009 U prolazu, 81 postova Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Brate, daj malo detalja oko Sporteca M3. Gde si uzeo, cena, usluga (njihova montaža i balansiranje ili...) ima nas dosta koji bi da nabacimo isti pneumatik. PS: Makina izgleda baš očuvano, kad si zadnji put radio prednju viljušku (ulje, semeninzi). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...