salem 885 Napisano Decembar 3, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kawa Z750s drugar hoce da proda jer mu ne lezi, presao na Intrudera. 2006. god. 41.000km Reg. do juna Ako nekog zanima saljem kontakt. Mislim da ce biti povoljno obzirom na stanje motora. Promenio Decembar 3, 2023 član salem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3622 Napisano Decembar 3, 2023 Drug član, 980 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku i cenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 885 Napisano Decembar 3, 2023 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je oko 3.000 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Decembar 3, 2023 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Lep, Lep Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4825 Napisano Decembar 3, 2023 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od najlepsih motora ikada, 2 puta sam ga kupovao 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Decembar 3, 2023 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Poznat mi je motor, kao da me možda proletos pitao jedan čovek što radi na PAUKu da li imam nekoga koga interesuje ovaj motor..... Da li je cena 3000 ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 885 Napisano Decembar 3, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, jasminko VIR je napisao: Poznat mi je motor, kao da me možda proletos pitao jedan čovek što radi na PAUKu da li imam nekoga koga interesuje ovaj motor..... Da li je cena 3000 ? Jes, to je taj. Kupio Intrudera, ovaj mu nikako nije lego. Ima skoro 2m i 120kg Mislim da bi ga dao za 3000 Promenio Decembar 3, 2023 član salem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...