malitomic 1810 Napisano Novembar 28, 2023 Drug član, 1227 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Patreban mi je tablet sto manjih dimenzija 7' idealno. Takodje potrebno je da ima slot za Sim karticu-sim free, da je baterija u sto boljem stanju, da je iole kvalitetan, da je povoljan.. Treba mi za rad u taxiju. Vec imam jedan koji radi godinama ali je na kraju zivota.. kod kuce imam nekoliko ali su veci i neprakticni. Imam i opciju da preko firme uzmem nov na rate, ali sta znam.. mozda neko ima bas takav, a ne treba mu, pa bi prodao 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5486 Napisano Novembar 28, 2023 Drug član, 1614 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Aj cekaj da dodjem s posla , imam nekoliko komada kuci , pa cu ti slikati kad dodjem 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1810 Napisano Novembar 28, 2023 Drug član, 1227 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Novembar 28, 2023 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan I da podržava G4 mrežu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1810 Napisano Novembar 28, 2023 Drug član, 1227 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, stanebane je napisao: I da podržava G4 mrežu Eto kolege samo dopunjuju, hvala Bane. Znaci i 4G obavezno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1366 Napisano Novembar 28, 2023 Vinyl rider, 829 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Imam Samsung Galaxy TAB 7" , klinci ga izgustirali, savrseno stanje ali nema SIM slot, jbg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Novembar 29, 2023 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Grnca je napisao: Imam Samsung Galaxy TAB 7" , klinci ga izgustirali, savrseno stanje ali nema SIM slot, jbg. Cena i memorija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1366 Napisano Novembar 29, 2023 Vinyl rider, 829 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Biker Q said: Cena i memorija? Evo bas sad pisem Zlatku isto - pokusavam od jutros da ga pokrenem i odbija, blinka ali nece da se startuje - izgleda "povukao vlagu" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...