Damjan13 0 Napisano Novembar 11, 2023 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam položeno za a2 i za to mi je izdata probna jer imam 19 godina i sada polažem za b. Imam manje casova teorije i prakse nego sto bi trebalo zbog a2 kategorije ali me zanima kada budem vadio dozvolu za b koju dobijam. Žena u sivu mi je rekla da se probna vadi samo jednom da li to znaci da sada kada budem vadio za b dobijam pravu ili ipak cekam do 21. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8108 Napisano Novembar 11, 2023 Solo Rider, 3140 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kako da su probne dozvole ukinute Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 93 Napisano Novembar 11, 2023 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Nisu ukinute probne, i dalje postoje. U koliko se ne varam, u ovom slučaju će b biti probna ali sa rokom do isteka probne za A2. Ukoliko probna A2 istekne pre nego što položiš B, u tom slučaju bi trebalo da ide puna B. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damjan13 0 Napisano Novembar 11, 2023 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, sole92 je napisao: Nisu ukinute probne, i dalje postoje. U koliko se ne varam, u ovom slučaju će b biti probna ali sa rokom do isteka probne za A2. Ukoliko probna A2 istekne pre nego što položiš B, u tom slučaju bi trebalo da ide puna B. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Smor, ali hvala na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...