Zeljkamp 3237 Napisano Januar 22, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Drugar me zamolio da postavim umesto njega oglas za kupovinu skutera. U obzir dolaze Suzuki Burgman 400 ili Piaggio X9 250. Godiste nije bitno ali je bitno da su odrzavani i da su u dobrom stanju. Budzet je oko 2000e. Kontakt telefon: 064/333-9080 Aleksandar P.S. Mozete i mene kontaktirati preko foruma ili na telefon 065/877-7776 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Januar 24, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju neka me nazove drugar na 065-6452601.Znaš u kakvom je stanju moj motor.Nisam još uvek siguran da ću ga prodavati ali možda se dogovorimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Januar 25, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo upravo bili u Novom Sadu i kupili smo Burgmana 250 2003. godiste, novi tip. Lik je cenio scoot 3000 eura i ja sam uspeo da spustim na 2500 eura, sto moj drugar nije smeo i mogao da odbije. Na ulicama Beograda smo dobili jos jednog motoristu, koji ce sigurno i postati clan ovog foruma na moje insistiranje . Scooter je bukvalno kao nov i verovatno ce uskoro biti predstavljen na ovom forumu. Do se to ne desi, evo vam link direktno ka oglasu preko koga smo ga kupili. http://www.polovniautomobili.com/auto_oglasi/Suzuki/AN_Burgman_/74805 P.S. Samo vise nije na prodaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano Januar 25, 2009 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke obojici i ura za Bugi prinovu, za mete je to najlepsi skuter na svetu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Januar 26, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke obojici i ura za Bugi prinovu, za mete je to najlepsi skuter na svetu Hvala, delimo isto misljenje. Posto je scoot kupljen onda ide lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...