sreten75 397 Napisano Octobar 29, 2023 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Drugari treba mi mala pomoc. Jurim motor od mog Pontiaca koji je nekada davno izvadjen i saznao sam da se nalazi kod nekog u Knjazevcu. Taj neko ima nekog oldtajmera(ili vise njih), valjda nekog Cadillaca ili slicno. Ne znam tacno. Ako ima ovde nekog iz tog kraja ko bi mogao da se raspita, neka informacija, kontakt, bilo sta, znacilo bi mi puno, da ne lutam. Hvala unapred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7678 Napisano Octobar 29, 2023 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Koji Pontiac? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Octobar 29, 2023 Drug član, 1102 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8368 Napisano Octobar 29, 2023 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @Stefan Lone Wolf Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Octobar 29, 2023 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan '79 trans am Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7678 Napisano Octobar 29, 2023 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Znam jednu budalu koji je bacio u staro gvozdje 6.4 i jednog kompletnog LeMansa sa 5.3 iz 66te... Citas njegov post I dva T2, Olimpiju karavan, Fiat kamioncic benzinac i Spaceka rastavljenog u delove. Imao sam i trabanta, njega sam rastavio sekirom i spalio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4246 Napisano Octobar 29, 2023 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Tugo golema... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...