vazlan 293 Napisano Octobar 25, 2023 Vazlan(Zlatko), 376 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.Da li neko zna gde u Srbiji može da se kupi CO patrona za Helite airbag prsluk? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 358 Napisano Octobar 25, 2023 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, vazlan said: Pozdrav.Da li neko zna gde u Srbiji može da se kupi CO patrona za Helite airbag prsluk? Aktivirao ga ili kupujes za svaki slucaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 257 Napisano Octobar 25, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Imas li neku sliku patrone? Koliko je gramsska? Promenio Octobar 25, 2023 član NIKI Dopuna pitanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 293 Napisano Octobar 26, 2023 Vazlan(Zlatko), 376 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Kursulla je napisao: Aktivirao ga ili kupujes za svaki slucaj? Aktivirao.Kluznula mi je noga dok sam stajao u mestu i motor i ja na zemlji. Kratko je bila podešena traka koja aktivira airbag i "puf". Bio sam u narednih 5 minuta kao ninđža kornjača. Imao sam rezervnu patron i sada mi treba rezervna. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 293 Napisano Octobar 26, 2023 Vazlan(Zlatko), 376 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Biće slika. Patrona je od 60 grama. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...