Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha dragstar 650, danas se uselila :D

Recommended Posts

• Zainteresovan, 185 postova
  • Motocikl: F800GS
55 minutes ago, Donsaiko said:

Meni je lep LTD, inace oldtimer je moja strast.... joj da, cuje se bruka dobro... jos ono kad ti ustrese unutrasnje organe... neka njega za sad ovako, pa cemo videti za dalje. 

moze ona da se vozi jedino u ovoj poziciji :D 

download.jpg

Ltd je top. Prelep, zvuk jedinstvem, nema sta. Da ti ne bude muka ako je tako vozis :lol3:

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 123 postova
  • Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250

Delove za Yamahu sam porucio kod njih u Plattner-u  sacekao 2-3 nedelje i dobio ali je recimo razlika sajla koju sam pravio je bila 1000 din a kod njih original sa buzirom i svim delovima 6000 din ... 
Hepco & Beceker mozes da porucis na vise nacina 
direkt kod njih sa sajta ( racunaj carinu i DHL ) 
Eltek firma u bgd , porucis platis mesec dana sacekas i eto ti ( na cenu u katalogu carinu racunaj ) 
Louis , tu 2 nacina da porucis direkt kod njih ili da ti neko donese ( ja sam porucivao placao online , platim carinu i DHL i izadje me to sto sam kupovao malo jeftinije nego kod nas , msm to sam radio jer cizme koje sam hteo nisam mogao da nadjem broj i stender neki ..) 
i imas kolegu @Baniša on nabavlja sve i svasta mozda moze i ovo , ima jako zanimljivu ponudu od igle do lokomotive :)

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: Yamaha XVS 650 Dragstar
4 hours ago, Vitez Koja said:

Ltd je top. Prelep, zvuk jedinstvem, nema sta. Da ti ne bude muka ako je tako vozis :lol3:

Nece :lol2:popicu Dimigal:dobar:

• U prolazu, 23 postova
20 minutes ago, kockica55 said:

Delove za Yamahu sam porucio kod njih u Plattner-u  sacekao 2-3 nedelje i dobio ali je recimo razlika sajla koju sam pravio je bila 1000 din a kod njih original sa buzirom i svim delovima 6000 din ... 
Hepco & Beceker mozes da porucis na vise nacina 
direkt kod njih sa sajta ( racunaj carinu i DHL ) 
Eltek firma u bgd , porucis platis mesec dana sacekas i eto ti ( na cenu u katalogu carinu racunaj ) 
Louis , tu 2 nacina da porucis direkt kod njih ili da ti neko donese ( ja sam porucivao placao online , platim carinu i DHL i izadje me to sto sam kupovao malo jeftinije nego kod nas , msm to sam radio jer cizme koje sam hteo nisam mogao da nadjem broj i stender neki ..) 
i imas kolegu @Baniša on nabavlja sve i svasta mozda moze i ovo , ima jako zanimljivu ponudu od igle do lokomotive :)

Super ako stize iz Louius-a... inace u Nemackoj mi je bio Louis na nekih 7-8km od stana, dok sam tamo radio. Imam njihovu karticu i vec sam ponesto kupovao direkno u prodavnici kod njih... sve u svemu, nije problem za delove. A tu sajlu bi i ja takodje sam pravio. Hvala Bogu nismo gotovani, nego umemo sami da se snalazimo i suocavamo sa problemom, i resavamo uspesno, sto bi davali 6000 din za sajlu:lud:

Ja platio ali nije bolest sve sto boli ...
Trebalo me je videti kad sam porucio iz Louisa , pa danima osvezavam stanje posiljke da sacekam kuci i niko nista ne zna , naravno da je postar doneo sve direkt pred zenine noge . Kutijetina puna ja dotrcavam kuci placam carinu i krece prica ma to neki popust ja porucio nisam ni ocekivao da ce da dodje .... 
ne daj Boze da zena pocne da rasprodaje opremu po ceni koju sam njoj prijavio ...

• Haha 1

• U prolazu, 23 postova

hahahahaa a ona kad kupuje cipelice? Bundice? Pa frizurice, noktici, sminka i td? To je ok, a tvoje nije ok:stabre: Feminizam ni ga 'eba mamkata:'(:vutra:

Verujem ti, kao deda mraza da si cekao... a tek kad montiras ono sto stiglo, jbt... to je tek radost :D 

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 157 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV

@Donsaiko pre svega čestitam na kupovini. Da te dugo služi, da te svugde odveze i bezbedno vrati.

@kockica55 hvala na tagovanju, hvala puno i na preporuci. Nisam svemoguć ali mogu baš dosta opreme i rezervnih delova da nabavim. Takođe imam i Hepco Becker u ponudi. Rok isporuke za Hepco je desetak dana. A takođe za ovakve motore imam i Fehling u ponudi. 

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 23 postova
8 minutes ago, Baniša said:

@Donsaiko pre svega čestitam na kupovini. Da te dugo služi, da te svugde odveze i bezbedno vrati.

@kockica55 hvala na tagovanju, hvala puno i na preporuci. Nisam svemoguć ali mogu baš dosta opreme i rezervnih delova da nabavim. Takođe imam i Hepco Becker u ponudi. Rok isporuke za Hepco je desetak dana. A takođe za ovakve motore imam i Fehling u ponudi. 

Hvala najlepse Banisa... imacu te u vidu za opremu. Tek je kupljena, pa me malo "pocistila" ... da se povratim malo pa cemo poceti sa opremom :D

• Podržavam 1

Slicna situacija , zena hoce novu kuhinju a ja sony . nikad necu odrasti ... 
U svakom slucaju znam kome da se obratim @banisa will be my secret santa , vec sam bezecovao maglenke i naslon za ledja 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 157 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV
pre 41 minuta, kockica55 je napisao:

Slicna situacija , zena hoce novu kuhinju a ja sony . nikad necu odrasti ... 
U svakom slucaju znam kome da se obratim @banisa will be my secret santa , vec sam bezecovao maglenke i naslon za ledja 

Sve mi je jasno, kad sam uštedeo određenu svotu za željeni motor, obradila me žena da nam je zbog bebe potrebno centralno grejanje. A onda isto tako da nam je potreban još jedan auto, njoj :tras2:  Sad štedim  bez njenog znanja jer ako sazna, opet ću slično proći jer je naumila kuhinju :care:

• Haha 2

Pokvarismo coveku temu ali evo ovaj sajt je free bar da oslikas sta zelis i niposto nemoj da je pustas da gleda mehanizme i uglove na kuhinjama , od obicnog coska dosli smo do space shuttle 

WWW.KITCHENPLANNER.NET

The online kitchen planner works with no download, is free and offers the possibility of 3D kitchen planning. Plan online with the Kitchen Planner and get planning tips and offers, save...

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 23 postova
1 hour ago, kockica55 said:

Pokvarismo coveku temu ali evo ovaj sajt je free bar da oslikas sta zelis i niposto nemoj da je pustas da gleda mehanizme i uglove na kuhinjama , od obicnog coska dosli smo do space shuttle 

WWW.KITCHENPLANNER.NET

The online kitchen planner works with no download, is free and offers the possibility of 3D kitchen planning. Plan online with the Kitchen Planner and get planning tips and offers, save...

brate @kockica55 samo uzivaj... za temu nema sekirici... sprdamo se, druzimo se, kuj ga 'ebe :D 

@BanišaGrejanje radim vec 20g, a zadnjih 5g po Sloveniji i Nemackoj... ali tamo na velikim objektima, i veruj mi vratio bi se... nema nigde lepse od nase Srbije :orden: 

Promenio član Donsaiko

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja