bbocko 195 Napisano Octobar 16, 2023 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Usluzni oglas, moj prijatelj i kolega @MarkoGojevic prodaje: Na prodaju Piaggio Beverly 350ST (Sport Touring) iz 2012. godine. Vlasnik sam motora vec godinu dana, sa njim sam presao oko 5000km. Motor je u odlicnom stanju, detaljno pregledan kod Satelisa i sve sto je navedeno ispod je kod njega i odradjeno. Postoji i tema u kojoj je detaljno opisano sta je radjeno: Sa motora nije padano, niti mi je ispadao. Motor ima dosta snage za skuter i odlicno kocenje, s obzirom da ima ABS i ASR. Potrosnja u gradu se krece od 3.5 do 4l max, dok na otvorenom putu ide i ispod 3l. Na 41.900km (pre 3000km) je uradjeno/zamenjeno: - Pogonski kais i klizaci - Svecica - Ulje (Eneos GP) i filter ulja - Ulje u menjacu - Filter vazduha - Antifriz - Ulje u kocnicama - Lezaj dekle - Zamena ABS bloka Na 43.500km (pre 1300km) radjeno: - Zadnje plocice i sredjivanje kocionih kljesta - Zamena zadnjeg lezaja tocka Na 44.600 km (pre 200km) radjeno: - Reparacija prednjih amortizera - Cilindar prednje kocnice i sredjena kociona kljesta Na njemu su gume Michelin City Grip, prednja je DOT 22 dok je zadnja DOT 19, na obe gume su dobre sare. Motor poseduje dva kljuca. Sa motorom ide i originalni Piaggio zadnji kofer velike zapremine. U motor mehanicki nema nikakvih ulaganja, sedi i vozi. Sto se estetike tice, veoma je dobro ocuvan! Registrovan je do aprila sledece godine. Razlog prodaje kupovina veceg motora. Prenos je obavezan. Moguc dogovor oko cene. Link PA: Piaggio Beverly 350 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Piaggio Beverly 350, 2012. godište, Scooter, vozilo prešlo 45400 km, Zemun. Cena 3.650 € - Motori - Polovni Automobili Sve informacije na telefon: 065/810-4565 Marko 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 195 Napisano Mart 10 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da osvezim oglas.... Spreman Beverly za predstojecu sezonu, tek uradjen mali servis. Cena je 3350e uz moguc dogovor. Detaljne informacije na PA linku: Piaggio Beverly 350 ST WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Piaggio Beverly 350 ST, 2012. godište, Scooter, vozilo prešlo 46000 km, Zemun. Cena 3.350 € - Motori - Polovni Automobili Sve informacije na telefon: 065/810-4565 Marko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...