Plaki 1 Napisano Octobar 7, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150R Prijavi odgovor kao problematičan Ide li neko ovih dana preko graničnog prelaza Kotroman??? Imao bih molbu, da mi donese ličnu kartu koju mi policajka nije vratila!!! Zvao sam ih telefonom, na prelazu je kod policije i normalno kažu "dođite po nju!!!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4290 Napisano Octobar 7, 2023 Drug član, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam siguran da će LK dati bilo kom licu osim tebi...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plaki 1 Napisano Octobar 7, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1150R Prijavi odgovor kao problematičan Hoće, daće je! Pričao sam sa policijom telefonom, samo treba da najavim ko će da dođe!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...