Alexa43 11 Napisano Septembar 27, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: LIPE,Smederevo Motocikl: Peugeot Vivacity Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima . Imam problem sa skuterom 2t 50cc. Mnogo tesko pali i kad upali upali kontra(magnet se okrece u kontra smeru) a retko kad upali normalno . Stavljena je nova svecica,bobina, cdi i klip sa karikama. Ima dobru kompresiju, struju i sve se cini kao da je na mestu i da radi kako treba . Proverio sam i plocu sa namotajima(stator) i sve deluje okej . Eh sad kao da salje prerano varnicu, a nije mi jasno zasto jer valjda to odredjuje CDI ,nema nikakvog stelovanja ploce i sve je fiksno .Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2764 Napisano Septembar 29, 2023 Ne silazi, 4863 postova Prijavi odgovor kao problematičan Магнет није на месту, могуче да је пукла кајла, а можда и је "нестала"Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa43 11 Napisano Septembar 30, 2023 U prolazu, 2 postova Lokacija: LIPE,Smederevo Motocikl: Peugeot Vivacity Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni kajla ,sve je kako treba a opet nece da radi kako treba. Jedino da probam da obrusim na magnetu ono ispupcenje gde se struja prenosi ka senzoru(pickup-u), ali mi je to nesto sumnjivo da uradim .Stvarno sam ostao bez ideja :-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2764 Napisano Decembar 9, 2023 Ne silazi, 4863 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni kajla ,sve je kako treba a opet nece da radi kako treba. Jedino da probam da obrusim na magnetu ono ispupcenje gde se struja prenosi ka senzoru(pickup-u), ali mi je to nesto sumnjivo da uradim .Stvarno sam ostao bez ideja :-( Да ниси ставио CDI за 4Т?Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...