bdada 14523 Napisano Septembar 25, 2023 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, Deki Katana je napisao: Steta je prodati ovakav motor ali steta je i da stoji neiskoriscen. Jos je veca steta da ga neko aka ovako ocuvanog. Uvek sam se vise kajao kod prodaje dobre stvari nego da mi istrune na oci... Ako ne moras, nemoj. Moje iskreno misljenje. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Septembar 30, 2023 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Лепо кажи да нећеш више да се дружиш са нама а не као немам времена, стоји ми мотор. Ево ја обећавам да ћу мало више да обилазим историјско, културолошко, религијске дестинације и да нећу да летујем у ХР. А ти као прави Православац опрости и дај нам још неку годину да се поправимо. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Octobar 6, 2023 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan @Jocke , imas pravo. Da nisam stavio oglas za motor, ne bi se ni javio da se vozimo zajedno. Kakve sve drasticne mere covek mora da primenjuje. Cccc... Ipak, oprastam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Octobar 16, 2023 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Subota je bila poslednji lep vikend na kraju ove sezone koji je iskoriscen da se motor vrati u garazu i zimovnik. Deonica Ljig-GM su bas prijali i stari zar razgrejali. Zainteresovani mogu da me kontaktiraju u vezi kupovine motora ali probna voznja ce biti moguca tek u prolece sledece godine, kada cu motor mozda opet dovesti u Beograd i staviti u javne oglase. Ovog puta je bio prekratko objavljen i to samo na bj forumu (oko mesec dana), vise kao mali uvod. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...