Dušan zx9r 19 Napisano Septembar 23, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki zx9r Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je meni veoma zanimljiva tema naprimer Kawasaki zx9r je bio kada je predstavljen čist R motor a sada se ubraja u sport turer i nebrojeno je primera modela koji su svoj životni vek počeli kao čistokrvni sport motori a sada su izgubili to zvanje.Da li se kriterijumi toliko brzo menjaju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11435 Napisano Septembar 23, 2023 Ne silazi, 2348 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to cist R. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4346 Napisano Septembar 23, 2023 motoras, 2495 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Kod Kawe se to desilo sa celom serijom gpz-r modela iz osamdesetih. Gpz600r, 750,900r,gpx750r... To su modeli koji su se uspešno vozili na trkama svoje epohe i kao takvi bili pravi ulični racing motocikli. I danas je 900r omiljen među trkačima u moto klasik kategoriji. Po današnjim merilima to su čisti sport touring motocikli. Kod Suzukija je na primer gsxr serija od početka do kraja r hyper sports. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan zx9r 19 Napisano Septembar 23, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki zx9r Prijavi odgovor kao problematičan Sa tim se slažem u potpunosti gsxr 1100 i zzr 1100 to su kada sam ja bio klinac bili sinonim bruralnih motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...