lukacetkovic3 0 Napisano Septembar 20, 2023 U prolazu, 3 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima, novi sam pa jos ne znam 100% pravila. Hvala na razumijevanju… Imam problem sa Piaggio Liberty 125cc 2006, osim sto mu ne funkcionise elektro sauh, kada se skuter ugrije(nakon nekih par minuta rada) ler gas krene da varira tako da skuter sam krece, u voznji pri pustanju gasa nastavi da ubrzava. Unaprijed hvala na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11163 Napisano Septembar 21, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2241 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kako znas da ne radi saugh?Posle par minuta rada bi trebao da iskljuci,a tada tebi krece da varira ler gas.Po meni je greska u karburatoru.Ler vazduh,ler dizna .Mozda bi ciscenje karburatora pomoglo.Naravno pregledaj membranu. Promenio Septembar 21, 2023 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukacetkovic3 0 Napisano Septembar 22, 2023 U prolazu, 3 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ispitivao sam solenoid ventil i stalno stoji u jednom polozaju, kad se minimalno pritvori saraf za vazduh ler gas se smanji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11163 Napisano Septembar 22, 2023 Ne silazi, 2241 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Probaj zameeni saugh ako u njega sumnjas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...